Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gomila zlobnih komentara

Tiktokerica pokazala svoj neobično dugački torzo, a 'trolovi' odgovaraju: 'Izgledaš kao crv!'

TikTok/@emmielovescows Emmie
22.09.2022.
u 11:30

Neka vrijeđaju, ja znam da dobro izgledam!, kaže tiktokerica Emmie koja u svojim objavama često pokazuje svoje tanko i izduženo tijelo, pa se i nedavno pohvalila sa zategnutim trbuščićem.

Amerikanka Emmie je na društvenim mrežama postala popularna zbog svog neobično dugačkog torza, a premda je 'trolovi' često uspoređuju s izvanzemaljcem iz blockbustera Men in Black ili sa stonogom, nju to, kaže, ne dira.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

- Nema veze, ja znam da dobro izgledam! - kaže Emmie koja nerijetko u svojim objavama pokazuje svoje tanko tijelo, a nedavno se pohvalila i sa zategnutim trbuhom.

@emmielovescows

 

♬ original sound - ❤️‍🩹

Gotovo svaki njen video ima na milijune pregleda i brzo postane viralan, no većina ih je zasuta brojnim, uglavnom negativnim komentarima u kojima je drugi korisnici vrijeđaju.

- Izgledaš kao crv! - pisali su neki.

- Mene podsjećaš na onog tipa na napuhavanje koji stoji ispred benzinske i maše rukama; možeš li to molim te napraviti? - podrugljivo piše jedan pratitelj, a mnoge je zanimalo i koliko je Emmie visoka; pa su se iznenadili kad je otkrila da je puno niža nego su mislili...

@emmielovescows

 

♬ I Think I Like When It Rains - WILLIS

Odgovarajući na komentare djevojka je tako napisala da je visoka samo 160 cm, što je mnoge ostavilo u nevjerici.

- Morate naučiti biti bolji prema drugima! - poručila je kritičarima, a bilo je i onih koji su kritike zamijenili komplimentima, i koji misle da bi se Emmie trebala baviti manekenstvom.

- Odlično izgledaš; bila bi super model! - komentirali su.

- Drugi bi trebali pogledati sebe, umjesto da tebe bez razloga napadaju - dodali su drugi, prenosi NY Post.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije