Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piste koje život znače

Tarik Filipović održat će predavanje mladim polaznicima modne školi

tarik
Mišo Lišanin/Večernji list
03.11.2009.
u 17:30

– Ne želim ja njih sada učiti njihovu poslu, jer nisam dovoljno stručan za to, samo im želim otkriti neke tajne scenskog nastupa. Mislim da je scenski nastup poveznica koja veža ova dva zanimanja – istaknuo je Tarik.

Tarik Filipović podijelit će svoje glumačko iskustvo i rad na sceni s mladim polaznicima modne škole Suzy. Osim modne agencije, Suzy Josipović Redžepagić ima i modnu školu, u kojoj potencijalne zvijezde modnih pista uči svim izazovima budućeg posla.

– Ne želim ja njih sada učiti njihovu poslu, jer nisam dovoljno stručan za to, samo im želim otkriti neke tajne scenskog nastupa. Mislim da je scenski nastup poveznica koja veža ova dva zanimanja – istaknuo je Tarik koji je pristao izići u susret svojoj prijateljici Suzy i održati predavanje.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar slash_pod_cenzurom
slash_pod_cenzurom
18:20 03.11.2009.

ajd tarik ne s..... treba ti staviti brnjicu. koliko ce ljudi jos ostati bez posla zbog tebe i ti bi nekom predavao, fuj. sreca ima preko satelita stranih \"milijunasa\", jer mi se vise ne gleda \"tarik show\".

BL
blackstena
17:55 03.11.2009.

daj se vise makni...ispada da ne mozes otvoriti konzervu sardine da ti ne iskocis van...sta je previse-previse je...volim pogledati \"Milijunasa\"i sve OK. ali da ti bas sve najbolje radis ...definitivno nisam siguran...Dusko Curlic je za mene daleko bolji voditelj od ovog Tarika a nigdje se ne exponira...zivi samozatajno i to je ono sto javnost cijeni...sretno Dusko

MA
maraton
17:59 03.11.2009.

Ma koji scenski nastup.A zašto ih ne ući neko ADU-ti.Dajmo profesorima otkaze i njega tamo zaposlite.E moj Ljuština - mentore Tarika i ti si prolupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije