Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ako volite tetovaže EPITHELIALE linija je idealna za vas

A-DERMA
Foto: Promo
1/6
27.03.2024.
u 09:42

Zacijelite oslabljenu kožu brzo, nježno i bezbolno

Tetovaže su znak osobnosti na našoj koži kroz koju izražavamo kreativnost i individualnost. No, kako bismo mogli neometano uživati u našim tetovažama bez mogućih komplikacija i upala te se izlagati sunčevih zrakama potrebno ih je pravilno njegovati.

A-DERMA još od 2015. godine pomaže kod problema s brzim obnavljanjem oslabljene kože i kod sprečavanja stvaranja ožiljkastih tragova sa svojom EPITHELIALE A.H linijom koja se sastoji od ULTRA UMIRUJUĆE OBNAVLJAJUĆE kreme koja se preporučuje koristiti nakon površinskih dermatoloških postupaka i za površinska epidermalna stanja koja mogu ostaviti ožiljkaste tragove poput tetovaža, zatim ZAŠTITNE OBNAVLJAJUĆE kreme SPF 50+ za oslabljenu kožu nakon površinskih dermatoloških postupaka i za površinska epidermalna stanja rizična za razvoj suncem izazvanih hiperpigmentacija, a tu je i DUO MASSAGE MASAŽNO GEL ULJE koje se koristi za masažu ožiljaka i strija te fragilne kože nakon epitelizacije kod koje postoji rizik od nastanka ožiljka.

Foto: Promo

EPITHELIALE A.H ULTRA UMIRUJUĆA OBNAVLJAJUĆA KREMA - sadrži 94 % sastojaka prirodnog podrijetla i jamči trostruko djelovanje:

  1. hidrira i promovira brzo i estetsko obnavljanje kože

  2. pomaže smanjiti pojavu tragova na koži

  3. trenutačno i dugotrajno umiruje neugodne senzacije na koži

Sve to zahvaljujući prirodnom ekstraktu mačje kandže koji ima umirujući učinak i ekskluzivnom djelatnom sastojku Cicahyalumidu® koji promovira obnavljanje gornjih slojeva kože i djeluje protiv tragova.

Foto: Promo

EPITHELIALE A.H ULTRA ZAŠTITNA OBNAVLJAJUĆA KREMA SPF 50+

  1. Promovira obnavljanje kože, smanjuje crvene i smeđe tragove (hiperpigmentacije nakon ožiljaka), trenutačno umiruje i štiti tijekom svakodnevnog UV izlaganja.

  2. Bez parfema. Nekomedogeno.

EPITHELIALE A.H ULTRA kreme mogu se nanositi direktno na oštećenu kožu. Posebno je razvijena tekstura za lako nanošenje i brzo upijanje, namijenjena svim tipovima oslabljene kože te svim uzrastima. Može se nanositi na cijelo lice i tijelo te vanjska intimna područja. Neovisno o stanju kože i podrijetlu ozljeda te radi li se o sitnim porezotinama, tetovažama ili posljedicama površinskih dermatoloških tretmana (laserski zahvati, pilinzi, krioterapija itd.)

Foto: Promo

Inspiraciju za fotografije proizvoda unutar EPITHELIALE A.H linije A-DERMA je pronašla u očaravajućem Tree Elements resortu i sestrama Ercegović, Ivonom i Anom, vlasnicama ovog jedinstvenog mjesta, gdje se savršeno isprepliću netaknuta priroda, potreba za održivošću i putovanjima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije