Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

‘Svečanost harfe’ za gradnju doma za djecu s teškoćama u razvoju

sunce
Goran Stanzl/Večernji list
01.11.2010.
u 12:41

Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za projekt “Ključ za srce”, izgradnju objekta u Sv. I. Zelini za pružanje usluga djeci s poteškoćama u razvoju

Udruga Srce, jedina na području grada Svetog Ivana Zeline, okolnih naselja i općine Bedenica koja okuplja djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditeom, poziva na koncert “Svečanost harfe” u maloj dvorani “Vatroslava Lisinskog” 5. studenog u 20 sati. Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za projekt “Ključ za srce”, izgradnju objekta u Sv. I. Zelini za pružanje usluga djeci s poteškoćama u razvoju. Na koncertu nastupa orkestar “Tisuću harfi”, Zdenka Kovačiček, Dubravko Češnjak , Alan Kanski i Stjepan Kovačević, a na programu su vječne melodije klasične i zabavne glazbe - zvuci harfe koji se prožimaju s klavirom, gitarom, sakofonom, tamburicom, cimbalom, citrom... Cijena ulaznice je 75 kuna. Istoga dana u Lisinskom, održat će se i popodnevni koncert, u 17.30 sati, po cijeni od 35 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije