Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Svaki put kad se posvađamo djevojka me danima ignorira', požalio se 45-godišnjak

Shuttershock
13.06.2021.
u 20:45

Prvo je bila frustrirana jer smo se viđali svako drugi vikend, a mislio sam da bi sve moglo biti drukčije jednom kad preselim k njoj, ali se još pogoršalo

Kad se moja partnerica i ja posvađamo ili je ja nekako povrijedim, ona odmah prestane sa mnom razgovarati, što mene izluđuje, napisao je anonimni 45-godišnjak The Sun kolumnistici i psihoterapeutkinji Deidre Sanders. 

Od početka im veza, priča on, nije idealna.

- Prvo je bila frustrirana jer smo se viđali svako drugi vikend, jer bi moj dvogodišnji sin bio kod mene - kaže on, a mislio je da bi sve moglo biti drukčije jednom kad preselio k njoj, ali se još pogoršalo...

Za najmanju sitnicu, kaže, ona prestane s njim razgovarati i ponaša se pasivno agresivno, te ga danima ignorira.

Ida Prester se prisjetila susreta s našom uspješnom manekenkom: Ja sam im bila preniska i preukočena

1/9

- To mi jako smeta od početka veze, a sad kad skupa živimo mi postaje neizdržljivo i zbog takvog mi je ponašanja sve manje privlačna - napisao je.

- Ona koristi tišinu da vas kazni ali zapravo samo sebe s tim sabotira - odgovorila mu je Deidre i savjetovala da s njom iskreno popriča i kaže joj da mu to smeta, te a oboje razmisle što bi mogli učiniti da ovaj drugi bude zadovoljniji.

Ali ako se ni nakon šest mjeseci njena komunikacija ne poboljša, terapeutkinja kaže da razmisli treba li uopće ostati s njom u vezi i u stanu ili je bolje da ode...

Piloti u avionu moraju jesti različite obroke: Razlog je oprez! Pogledajte zašto.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije