Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u braku

'Suprug je rekao da će me ostaviti ako mi se ne vrati seksualna želja'

Foto: Shutterstock
30.06.2019.
u 07:00

Moj libido je jako nizak proteklih godina, a za to sam krivila menopauzu i zdravstvene probleme koje sam imala nakon što mi je dijagnosticiran dijabetes tipa 2, požalila se žena u pedesetima

Žena u srednjim 50-im godinama požalila se kako će je suprug ostaviti ako joj se ne 'probudi' seksualna želja.

Ona je terapeutkinji Deidre priznala kako ima problema u seksualnom životu. I njoj i njemu to je drugi brak, a oboje su istih godina.

– Moj libido je jako nizak proteklih godina, a za to sam krivila menopauzu i zdravstvene probleme koje sam imala nakon što mi je dijagnosticiran dijabetes tipa 2. Moj suprug uopće ne suosjeća sa mnom. Rekao mi je da ga 'podignem' što mi uopće ne pomaže – požalila se žena, piše The Sun.

Terapeutkinja se složila kako to što čini njezin suprug ne pomaže te da zapravo ima suprotan učinak.

– Ne znam kako ćeš biti sretna s nekim takvim ako i uspiješ vratiti seksualnu želju. Menopauza može utjecati na seksualni život, no zbog vašeg gubitka interesa za seks s njim, on je možda toliko nesiguran. Možete dobiti pomoć, no i on mora biti spreman na promjene također – odgovorila joj je Deidre.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije