Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

U pedesetima ste? To su godine u kojima ćete najviše uživati u seksu

Pokazalo se i to da osobe u ovoj životnoj dobi imaju više vremena za isprobavanje noviteta kada je riječ o seksu jer su im djeca tada već odraslija i veća, a poslovi već odavno uhodani.
21. svibnja 2019. u 19:21 9 komentara 23773 prikaza
Foto: Shutterstock
Pogledajte galeriju 1/4

MIslite li da je najbolje vrijeme za seks u dvadesetim godinama? Mogli biste se prevariti. 

Prvi spoj zanimljivo 5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju

Naime, istraživanja pokazuju kako osobe u kasnijim godinama života imaju više samopuzdanja i to se itekako osjeti i u spavaćoj sobi. 

Rezultati novog istraživanja koje je provedeno na portalu za upoznavanje Lumen, pokazali su da osobe starije od pedeset godina, u toj dobi doživljavaju najuzbudljiviji seks u životu. Razlog tome je njihovo samopuzdanje koje imaju i smionost da neopterećeni izgledom i "propustima", opušteno isprobavaju nove položaje i igrice koje ih dovode do uzbuđenja i najbojlih seksualnih odnosa koji su imali u svom životu. 

Pokazalo se i to da osobe u ovoj životnoj dobi imaju više vremena za isprobavanje noviteta kada je riječ o seksu jer su im djeca tada već odraslija i veća, a poslovi već odavno uhodani.

Deset posto ispitanika priznalo je da u ovoj dobi imaju veći libido te češće eksperimentiraju u spavaćoj sobi. Veći je broj i onih koji će na prvom spoju u ovoj dobi vjerojatnije otići do "kraja", odnosno, neće čekati drugi spoj da se upuste u seksualni odnos. 

Par, spoj ljubavni problemi `Zaljubljen sam u svoju prijateljicu već 15 godina. Trebam li joj reći?`

Više od trećine ispitanika potvrdilo je da će imati seksualni odnos tijekom prva tri spoja.

Parovi u ovoj dobi najčeščće mijenjaju tri različite seksualne pozicije, a njihovi odnosi traju u prosjeku oko 25 minuta. Misionarski položaj i u ovoj je dobi jedan od najomiljenijih i najčešćih položaja tijekom seksa. 

Ipak, zabrinjavajuće je da u ovoj dobi ipak postaje jasno da ponekad godine i mudrost ne idu zajedno jer čak 80 posto sudionika istraživanja u dobi preko 50 godina priznaje da se nikada nisu testirali na spolno prenosive bolesti dok istovremeno tek četiri posto ispitanika često koristi zaštitu, a više od polovice gotovo nikada tijekom seksualnih odnosa.

 

Kako je DHL postao vodeća logistička tvrtka u svijetu i kakvi su im planovi za Hrvatsku
DOSTAVA
Počeli su koristiti robote, umjetnu inteligenciju, tehnologije proširene stvarnosti i samovozeća vozila
  • ZLO:

    Ma ne lupetajte ... ja sam se tim sportom bavio dok sam bio mlad, sad mi je bitno sto ću pojist i popit. Familijama (ženi i dici) ekipe koja otkrije sex u pedesetim i misle da su jos uvik poželjni ... prikaži još!jni želim pružit najiskrenije saucesce.

  • !zagreb!:

    Ma to misle na ove koji izvale oči kao varen zec. Njima u 50tim super.

  • Bane:

    To se tjese ovi u pedesetima da im je sada bolje,kao oni sto im je mali pa kazu jeste ali je tehnicar i tako razno razne gluposti