Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ljubica Uvodić-Vranić oduševila predavanjem o ljubavi u Lisinskom

Ljubica o ljubavi
Foto: Promo
1/11
21.02.2024.
u 15:48

Inspirativno i edukativno predavanje renomirane psihologinje

U Koncertnoj dvorani Lisinski poznata psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić održala je predavanje na temu ljubavi. Poznata psihologinja s preko 50 godina iskustva s publikom je podijelila odgovore na mnoga pitanja koja se javljaju u međuljudskim odnosima. Omiljena zbog svog jednostavnog i pristupačnog stila i pozitivne energije kojom zrači, Ljubica Uvodić-Vranić priuštila je inspirativno i edukativno iskustvo svima koji su došli na predavanje „Ljubica o ljubavi“.

Foto: Promo

Frano Ridjan, omiljeno lice s TV ekrana potaknuo je publiku svojim jedinstvenim stilom i dodao ovom događaju svoj pečat šarmom i humorom kroz dinamično moderiranje predavanja i intrigiranje publike koja je pozorno slušala i upijala savjete Ljubice Uvodić-Vranić. Psihologinja koja ima bogato iskustvo u radu s ljudima sve prisutne je provela kroz labirint emocija što je ostavilo poseban dojam na mnoge okupljene te je odgovarala na zanimljiva pitanja iz publike na kraju predavanja.

Foto: Promo

Nikada se ne umorim odgovarajući na brojna pitanja koja muče moje sugovornike kad je ljubav u pitanju. Kako se dobro posvađati, kako sačuvati brak kada dođu djeca, kako preboljeti raskid kada još uvijek volimo, je li ljubomora normalna stvar i mnoga druga pitanja su nešto s čime se svi susretnemo nekada u životu. A ljubav je odgovor na sve, tako da kad radite s ljubavlju i idete u nešto s ljubavlju onda ne možete pogriješiti. Volite sebe prije svega, imajte ljubav prema sebi. To je ključan korak u odnosima – taj kvalitetan odnos s nama samima.“ – izjavila je Ljubica Uvodić-Vranić

Foto: Promo

Krešimir Dolenčić, čije su predstave ostavile neizbrisiv trag na kazališnim daskama diljem svijeta, redateljski je upotpunio predavanje o ljubavi. Inspirativnu i ugodnu atmosferu u Lisinskom upotpunili su svojim glazbenim nastupom Nataša Gjuran, Gabriela Hrženjak, Ivica Ivanović i Tomislav Brebrić i osigurali publici lijepu glazbenu podlogu. Organizator predavanja je Real grupa koja stoji iza produkcije, promocije i vizualnog identiteta kampanje uz prekrasne ilustracije poznate umjetnice Tisje Kljaković Braić.

Svi u dvorani su ostali inspirirani i motivirani da promisle o ljubavi na dublji način uz jednostavne i korisne savjete Ljubice Uvodić-Vranić kako potaknuti osobni razvoj i unaprijediti odnose s bliskima osobama.

Foto: Promo

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije