Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gurmanski savjeti

Slasne delicije iz domaće i strane kuhinje

recepti
Foto: Thinkstock
18.11.2016.
u 08:45

Nova subota u mjesecu donosi novi broj iz velike kolekcije Večernjakovih magazina, a ovog puta za vas smo pripremili mnogobrojne gurmanske savjete koji će uljepšati zimsko godišnje doba!

Ove subote uživajte u poslasticama iz Večernjakovog Gourmeta te upoznajte brojne slasne delicije iz domaće i strane kuhinje. Naučite koji su hrvatski proizvodi s oznakom izvornosti, zašto je cimet više od začina te za što se danas koristi rogač, namirnica koja se u starom Egiptu upotrebljavala kao zaslađivač.

Naši autori pripremili su i veliku reportažu o jednoj od najvećih tržnica na svijetu – San Miguel u Madridu, a veliki prilog o svinjetini uvjerit će vas kako postoje mnogobrojni načini za njeno pripremanje i uživanje u blagodatima njenog okusa.

Također, ove subote uz Večernjakov Gourmet naučite zašto su eko vina sve popularnija u Lijepoj Našoj te zašto je buća inspirirala naše gurmane da je okarakteriziraju kao kraljicu jeseni.

Svoj primjerak magazina kupite u subotu, 19. studenog na svim kioscima za samo 7 kuna uz Večernji list te zasladite svoje nepce pred hladne zimske dane.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije