Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA SLASTICA

Tko bi rekao da se i ovo može napraviti od - sira

Sirevi
Foto: Thinkstock
06.11.2017.
u 10:37

U samo četiri dana prošle godine Annem je prikupila 11.000 potpisa onih koji su se predbilježili za kupnju

Premda smo navikli na adventske kalendare od čokolade, čini se da je vrijeme za promjenu o čemu svjedoči ponuda "food blogerice" iz Londona Annem Hobson, velike ljubiteljice sireva, koja ove godine kupcima u Velikoj Britaniji nudi adventski kalendar od raznih vrsta sireva. 

Annem je na zamisao o neuobičajenom adventskom kalendaru došla još prošle godine, no nije ga na vrijeme ponudila trgovcima. 

Ovaj će se tjedan oni naći na policama britanskoga supermarketa Asda i stajat će osam funta. 

U samo četiri dana prošle godine Annem je prikupila 11.000 potpisa onih koji su se predbilježili za kupnju. 

Kalendar čine 24 posebno umotana komadića sira, a posrijedi je pet vrsta po izboru popularne britanske "food blogerice". 

"Već godinama čokolada dominira u maloprodaji, a ja sam to željela izmijeniti", napisala je pokretačica kampanje #cheesenotchoc.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije