Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetska zvijezda

Sean Paul dolazi u Hrvatsku, evo koje će delicije jesti na otoku Pagu

Sean Paul dolazi prvi put u Hrvatsku
Foto: PR FOTO
1/4
04.07.2017.
u 07:48

Središnji festivalski događaj održat će se 13. srpnja, kada će na Big Beach pozornici na plaži Zrće, opremljenoj najsuvremenijom tehničkom opremom, nastupiti Sean Paul, Rae Sremmurd i drugi.

Svjetska zvijezda Sean Paul za nekoliko dana po prvi put dolazi u Hrvatsku, točnije na Zrće, a sada je i poznato što će jednom od vodećih svjetskih glazbenika biti ponuđeno u Hrvatskoj.

Sean Paul i njegova mnogobrojna pratnja na otoku Pagu pit će Fiji negaziranu vodu, rashlađeni Beck's, Chivas Regal star 25 godina te Jägermeister Fresh Orange u miksu sa svježe cijeđenom narančom. Organizatori će za njega i najuži tim pripremiti delicije koje uključuju carpaccio od svježe jadranske ribe začinjen paškim maslinovim uljem.

Podsjetimo, jedan od najstarijih maslinika nalazi se upravo na otoku Pagu u mjestu Lun. Paški sir, koji je već oduševio gotovo sve zvijezde koje su nastupale na Fresh-u, biti će na meniju kao i tradicionalni otočki makaruni s paškom janjećom toćadom. Posebna se briga vodi o samoj pripremi jela, tako da su sve namirnice korištene u pripremi organskog porijekla. Pri dolasku na otok Pag, Sean Paula organizatori žele upoznati i s prirodnim ljepotama otoka, otočkom kulturom i tradicijom, a u pripremi je i gliser za razgledavanje predivnih uvala ukoliko zvijezda izrazi želju.

Središnji festivalski događaj održat će se 13. srpnja, kada će na Big Beach pozornici na plaži Zrće, opremljenoj najsuvremenijom tehničkom opremom, nastupiti Sean Paul, Rae Sremmurd i drugi. Za ovu prigodu izgrađen je i posebni VIP u kojem će gosti imati prilike iz blizine slušati vodeće RNB glazbenike današnjice.

Na Fresh Island Festivalu nastupaju i French Montana, Young Thug, duo Krept and Konan, engleska DJ zvijezda Tim Westwood, Dj Jazzy Jeff te engleska reperica, pjevačica i producentica Lady Leshurr, a program Festivala vodi Maya Jama koja je vodila posljednje Brit Award.

Komentara 3

AU
austrougarskigeneral
12:14 04.07.2017.

nek proba našu hranu uživaj kralju

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
08:34 04.07.2017.

Zalosno da se ljudi pale i slusaju takve papke i arogantne dripce nakljokane kojkakvim kem. elementima

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
08:31 04.07.2017.

Apsulutni schrot pogotovo tip muzika je nikakva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije