Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saznajte zašto!

Savršeno podgrijavanje pizze: mirkovalna i pećnica vam uopće ne trebaju!

shutterstock
16.01.2020.
u 18:54

Pizza je najlakša hrana koju možete napraviti, ili ju jednostavno možete naručiti, ali uvijek postoji problem kod podgrijavanja pizze.

Ako koristite mikrovalnu pećnicu, pizza će vam biti previše gnjecava  i izgubit će svoj okus.
Ako se ipak odlučite za pećnicu, pizza će biti hrskava, ali sir i ostali dodaci bit će suhi i bez okusa.

No, otkrivamo trik koji će riješiti vaše probleme, kako piše msn.com.

Za najbolje zagrijavanje pizze, potrebna vam je samo tava. Stavite pizzu u tavu i na plamen nekoliko minuta dok tijesto ne bude hrskavo. Zatim ulijte nekoliko kapljica vode, pokrijte poklopcem i smanjite vatru. Nakon otprilike minutu, imat će te savršeno podgrijanu pizzu, kao da ste ju upravo napravili.

Drugi način je da umjesto da dodate vode, tavu stavite u pećnicu na minutu ili dvije. Pećnica će rastopiti sir i podgrijati pizzu, ali neće ju posušiti.

Oni koji vole jako otopljen sir i mekane ostale dodatke mogu tavu, u koju dodaju vode, pokriti aluminijskom folijom. Zbog zatvaranja protoka zraka, ona će potpuno otopiti sir.

Bilo koji od ovih načina ostavit će vas s odlično podgrijanom pizzom koja neće izgubiti svoj okus, a bit će mekana i ukusna.

Ovaj gospodin peče kestene na Cvjetnom trgu već 47 godina:

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
20:45 16.01.2020.

Reciklazna zena zna😆

AC
accusator
21:16 16.01.2020.

podRGijavanje u miRKovalnoj... disleksija ili obična glupleksija

DU
Deleted user
19:51 16.01.2020.

mirkovalna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije