Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan potez

U dobi od samo 22 godine kupila je vlastitu kuću i pretvorila je u dom iz snova!

21.04.2021.
u 12:30

Mjesečno je odvajala jako veliki iznos novca kako bi si što prije priuštila vlastiti dom.

Rebecca Yasmin, mentorica digitalnog marketinga, podijelila je sa svojim korisnicima na TikToku vijest da je uspjela kupiti vlastitu kuću u dobi od samo 22 godine, a zatim je dvije godine radila na preuređenju kako bi dobila dom iz snova.

Odlučila je promijeniti zidove, podove, stolariju, kuhinju i sav namještaj, a pratitelje je zanimalo koliko joj je bilo potrebno vremena da uštedi novac za to.

Iako nije htjela otkriti točan iznos po kojem je kupila nekretninu, Rebecca je otkrila u videoobjavi da se, kada je postala punoljetna, odselila od roditelja i plaćala najam, a onda je shvatila da bi taj novac mogla bolje iskoristiti. Vratila se roditeljima i počela štedjeti. Otkrila je i da nije upisala fakultet, pa nije imala nikakve troškove studiranja. "Imala sam sreću da sam odmah dobila posao na puno radno vrijeme i dobru plaću, pa sam mogla štedjeti."

Trebalo joj je, kaže, 6 do 12 mjeseci, a mjesečno je odvajala od 4500 do 9000 kuna (500-1000 funti) kako bi što prije imala potreban iznos, prenosi The Sun.

Cijeli proces preuređenja zabilježila je snimkama i fotografijama, a ljudi su oduševljeni krajnjim rezultatom. "Čestitam, predivno je. Odradila si odličan posao", komentirala je jedna osoba.

Pogledajte trenutak kada je NASA-in mini helikopter poletio na Mars!

Kuća na mjesecu? Nema problema, od 40 do 50 milijuna eura!

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

HE
hefest001
14:30 21.04.2021.

Mislim da joj nije nešto za pohvaliti se. Pa kod nas neki u tim godinama su vlasnici tvrtki, nekoliko nekretnina, hotela, skupocjenih automobila i naravno nekoliko milijunčeka štednje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije