Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aparat za kavu

Revolucionarna tehnologija za bolji okus kave

Jura automatski aparat za kavu
Foto: Promo
1/5
09.11.2017.
u 09:07

Posjetite Elipso Jankomir i Arena u Zagrebu i besplatno isprobajte kavu iz Jura aparata svaki vikend u prosincu.

Inovacija, preciznost, kvaliteta, pouzdanost i održivost - sve to opisuje Jura automatske aparate za kavu. Jura je švicarski brend koji se isključivo specijalizirao za to područje proizvodnje. Naime, njihove aparate razvija tim sastavljen od 70 inžinjera. Cilj im je postići savšen okus kave, uvijek svježe mljevenu na samo dodir gumba. Jura aparati su sami po sebi razumljivi, jednostavni i intuitivni za korištenje što Vam omogućuje vrlu laku pripremu kave vrhunske kvalitete u udobnosti vlastitog doma.

Bolji okus kave

Nedavno su Jura inžinjeri dosegli prekretnicu usavršivšii revolucionarni proces ekstrakcije (engl. Pulse Extraction Process - P.E.P.®) koji optimizira vrijeme ekstrakcije pulsiranjem tople vode u kratkim intervalima kroz mljevenu kavu te pritom jamči punu aromu kave. Također, inovativna tehnologija mlaznica priprema finu, kremastu i vrlo primamljivu mliječnu pjenu. Jura aparati su prvi u svijetu koji mogu regulirati temperaturu mlijeka i mliječne pjene te time omogućuju stvaranje sofisticiranih specijaliteta na razini profesionalaca samo jedim dodirom gumba. Pomoću TFT zaslona u boji vrlo je lako prilagoditi postavke jačine i vrste kave (ristretto, espresso, cappuccino, latte ili macchiato) kao i količinu i temperaturu vode i mlijeka.

Foto: Promo

Jura E60 s posudom za mlijeko

Jedan od najpopularnijih proizvoda je Jura E60 aparat za kavu s hladnjakom za mlijeko. Predstavlja novu liniju aparata koja je revolucionizirala uživanje kave u svakom pogledu. Osim što je nevjerojatno jednostavan za korištenje, sadrži integrirani program za održavanje i samočišćenje kako bi se osigurala maksimalna higijena. Uz već spomenutu P.E.P® tehnologiju koja je jedinstvena u svijetu, aparat sadrži i dodatne filtere za vodu (engl. Intelligent Water System - I.W.S.®) kako bi bila savšene kvalitete i pritom osigurala 100% savršen okus kave.

Uz aparat za kavu dolazi staklena posuda za mlijeko GRATIS koja pruža brz i jednostavan užitak u savršenoj kavi ili cappuccinu. Potrebno je samo spojiti cjevčicu iz posude za mlijeko s cafe aparatom.

Foto: Promo

Besplatna degustacija kave iz Jura aparata

Posjetite Elipso Jankomir i Arena u Zagrebu i besplatno isprobajte kavu iz Jura aparata svaki vikend u prosincu. Također možete iskoristiti promo period, kupiti Jura E60 aparat uz koji dolazi staklena posuda za mlijeko gratis i uštediti nevjerojatnih 2400kn!

  • Jura E60 s posudom za mlijeko: 6999kn, nova cijena 4549,35kn.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije