Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVAN VIKEND

Provedite Uskrs u Gorskom kotaru

Gorski kotar
24.03.2010.
u 09:58

Mjesto Fužine nalazi se u jugozapadnom dijelu Gorskog kotara, a kao turistički kraj spominje se još od 1874. kad su organiziranim vlakovima počeli pristizati prvi gosti.

Danas odlična prometna povezanost, blizina mora (samo 22 km od otoka Krka!), ugodne ljetne temperature i čist goranski zrak čine Fužine poželjnim odmorištem i izletištem.

Poželite li provesti Uskrs u ovim krajevima, uz manju dozu adrenalina, predlažemo uskrsni paket u hotelu Bitoraj. Aranžman od 2. do 5. travnja stoji 1425 kn po osobi i uključuje uslugu 3 polupansiona uz bogat uskrsni doručak, uskrsnu košaricu, pješačenje do Preradovićeva vrha s ručkom uz logorsku vatru, izlet iznenađenja na kvadovima, izlet u Park prirode Zeleni vir te “wellcome back” vaučer u iznosu od 50 kn za sljedeći boravak. Djeca do 3 godine borave besplatno, a ona od 3 do 10 godina imaju 50 posto popusta. Odrasla osoba na trećem ležaju ima 10 posto popusta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije