Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrijeđena je

Pronašla je suprugove poruke u kojima prijatelju piše da se oženi - jer će uvijek imati topli obrok i seks

Pixabay/Ilustracija
31.01.2022.
u 20:00

- Napisao je prijatelju da si 'treba pod hitno nabaviti ženu, pa će uvijek imati skuhano i nekog za seks' - ispričala je.

Jedna se žena neugodno iznenadila kad je u suprugovom starom mobitelu pronašla njegovu poruku upućenu njegovom prijatelju, a svoju je priču podijelila na Mumsnetu.

Objasnila je da je prebirala stare telefone da vidi radi li koji još, kad je naišla na muževu SMS poruku.

- Gledala sam je li sve s njih obrisano i vidjela riječ "žena" - ispričala je, pa je otvorila da vidi sve što piše i vidjela da je to prepiska između njenog muža i njegovog najboljeg prijatelja.

 Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

 

- Moj mu je muž napisao 'trebaš si hitno nabaviti ženu, pa ćeš uvijek imati skuhano i nekog za seks...' - ispričala je i dodala da su zajedno 17 godina, u braku 15, a da ga nikad prije nije čula da tako govori.

- Ne mogu ne biti razočarana, iskreno. Nisam pročitala ništa drugo pa nemam pojma priča li tako često ili ne - rekla je i dodala da joj je suprug inače tih i suzdržan i da se rijetko šali.

- Zašto bi uopće bilo u redu da se on tako šali? - napisala je jedna korisnica.

- Ja bih to doživjela kao uvredu i nepoštovanje s jedne strane, a s druge je jasno da je samo povlađivao prijatelju - napisala je druga, no bilo je i onih koje su zaključile da je 'sretna ako joj je to najveći problem u braku...'

Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi ne podnose ideju braka!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar drug Joža
drug Joža
15:29 05.02.2022.

Besplatan seks?

MO
montello
12:47 01.02.2022.

Nije zadovoljan u braku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije