Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad više

Prepustila je dečku da joj napravi šiške - dobila frizuru kao iz filma Glup i gluplji!

Amyleigh Weaver
10.12.2019.
u 20:00

Žena koja se željela brzinski ošišati obratila se za pomoć svom dečku, građevinskom radniku i njegovom električnom brijaču. Što bi moglo poći po zlu? Pogledajte fotke!

Amyleigh Weaver postala je nalik Lloydu Božiću iz filma "Glup i gluplji" nakon što je njezina druga polovica Francis Plaka odlučio preuzeti stvar u svoje ruke i ošišati ju, prenosi LADBible.

21-godišnjakinja iz Halifaxa u Yorkshireu dala je svom 20-godišnjem dečku upute što da radi, ali stvari nisu tekle po planu. Amyleigh je rekla: "Upravo sam se preselila u to područje pa nisam znala gdje bih trebala srediti kosu koja mi je postajala duga, pa sam znala da nešto moram učiniti."

Foto: Amyleigh Weaver

"Samo sam željela šiške, pa sam odlučila to prepustiti dečku dok ne nađem nekog dobrog frizera. Ovo je prvi put da sam mu dala da to napravi, činio se pun samopouzdanja i kao da zna što radi, pa sam mu vjerovala."

"Uzeo je električni brijač i počeo šišati. Rekla sam mu točno što da napravi i pustila ga. Nakon što je završio pogledao me i rekao da mu je žao. Otrčala sam u kupaonicu, pogledala se u ogledalo i shvatila da me upropastio."

Foto: Amyleigh Weaver

Na Francisovu sreću, Amyleigh je duhovita, pa je pronašla i smiješnu stranu ovoga i rekla kako je naučila lekciju. "Prvo sam poludila, a onda sam se počela smijati. Dečko se osjećao zaista krivim, a meni je žao što sam mu dozvolila da to napravi, ali na kraju dana kosa će narasti."

"Ne bih preporučila drugim curama da se prepuste u ruke dečka osim ako nije profesionalni frizer."

"Dobro sam se nasmijala i teško je ne vidjeti smiješnu stranu ovoga."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije