Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snašla se

Ženi je bilo dosta što muž ide po lokalnim kafićima, pa mu napravila jedan - u dvorištu!

Facebook
04.12.2019.
u 21:00

Jayne Tapper (48) htjela je da njezin suprug Paul (53) prestane zalaziti u lokalne kafiće i pubove iz dana u dan.

Odlučila se to napraviti na vrlo pametan način - napravila je pub kod kuće, u dvorištu. Na taj način će barem Paul biti u blizini, a svoju ideju ispričala je za metro.co.uk.

Pub imena Doghouse Inn gradio se pet mjeseci, a sada organizira slavlja za Paula i njegove prijatelje.

Jayne, medicinska sestra iz Newton Abbota u Engleskoj kaže: "Moj suprug Paul, inženjer uvijek je volio ići po kafićima i nikada nije bio kod kuće. Pomislila sam zašto ne bih napravila vlastiti pub, a onda zbilja mogu reći ljudima da je moj muž u psećoj kućici! Morali smo ionako uređivati vrt, što bi bilo skupo, oko 15 000 funti i činilo se kao idealna situacija za mene da napravim nešto što sam oduvijek htjela."

Foto: Facebook/RTL

"Imamo tri engleska baseta, pa nam je naš prijatelj napravio i znak za pub s likom jednog od njih.", rekla je i nastavila: "Ja sam radila na interijeru. Prvo je bilo kao drvena kućica samo, a željela sam da nas ljudi zapaze, pa sam napravila kao mali pub."

Foto: Facebook/RTL

Njihovo troje djece, Tom (31), Lorren (24) i Jack (26) obožavaju pub u vrtu s obzirom da ondje sada dovode svoje prijatelje

Gradnja je koštala više od 4000 funti, nešto manje od 35 000 kuna, ali obitelj misli kako će uštedjeti novce "na duge staze" s obzirom da ne moraju plaćati puno na oića i ne izlaze više nigdje drugdje osim u svoj pub, pa ne troše novac na taksi. 

Jayne je prva gradnja koštala 2700 funti (23 500 tisuće kuna), a onda je koristila materijale donirane od prijatelja. Istraživala je preko društvenih mreža kako bi pronašla povoljne stvari pa je tako našla klupicu iz crkve za samo 100 funti (870 kuna). 

Šank je koštao oko 400 funti (3500 tisuće kuna), sofu i televizor dobili su od obitelji i prijatelja besplatno, hladnjaci su također donirani, a grijač od 70 funti (600 kuna) grije goste u zimske dane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije