Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno bizarno

Mislila je da joj je dečko mrtav sve dok ga nekoliko godina kasnije nije srela u restoranu!

Shutterstock
04.12.2019.
u 14:15

Zvuči kao dio iz knjige Agathe Christie, ali ovo se zaista dogodilo.

Djevojci su rekli da je njezin dečko mrtav, a ona ga je nekoliko godina kasnije srela, živog i zdravog kako radi u lokalnom restoranu, prenosi mirror.co.uk. Ovaj nevjerojatan scenarij dogodio se Rachel iz Australije.

Veza se činila kao svaka tinejdžerska romansa, a za dečka je rekla da je stvarno dobar sve do jednog dana kada je izgubio posao i tražio od nje nekoliko tisuća dolara da mu posudi.


 

Nešto je od toga vratio, ali kada su nekoliko mjeseci kasnije prekinuli, odbio je vratiti ostatak i prestao je odgovarati na poruke.

Stvari su postale još čudnije kada su njegovi prijatelji obavijestili Rachel da je namještaj iz njegove kuće počeo nestajati.

"Namještaja nije bilo, kreveta, svega...", objašnjava Rachel. Prva priča bila je da je otišao u komunu u Queensland, ali Rachel baš i nije vjerovala u to, ali prije nego što je uopće počela istraživati, njegova mama poslala joj je poruku kako je njezin sin, a Rachelin bivši dečko – preminuo.

"Kada se sad toga sjetim, zvuči zaista glupo, ali nemate razloga nekome ne vjerovati. Nećete ga sigurno tražiti dokaz o smrti."

Rachel je patila na svoj način i nakon nekog vremena krenula dalje. Dvije godine kasnije cijela istina je otkrivena.

Kada se vratila u svoj rodni grad i s prijateljicom otišla u obližnji restoran, ugledala je svog bivšeg živog i zdravog kako radi tamo. "Bila sam u potpunom šoku."

Prije nego što se stigla suočiti s njim, zamolili su je da napusti restoran, a ona je odlučila razgovarati s policijom koja nije mogla ništa učiniti jer je to bila "njezina riječ protiv njegove".

Istog dana navečer ponovno joj se javila majka bivšeg koja ju je optužila da je napravila scenu u restoranu i da je zahvaljujući njoj njezin sin dobio otkaz.
Cijeli ovaj događaj i dalje nije potpuno jasan Rachel i dandanas ne razumije zašto se to sve dogodilo. Najviše žali što nije uspjela sjesti s njim lice u lice i razgovarati o svemu. "Imam nekoliko neodgovorenih pitanja", rekla je.

Kumice s trešnjevačkog placa dale su nam savjete za vječnu ljubav:

Ključne riječi

Komentara 15

AI
airbender
16:08 04.12.2019.

ne znam što da radim sa ovom informacijom?

JO
josip
17:53 04.12.2019.

bas na nivou Aghate Chrustie! ma vi ste jači on nje

SJ
Samo ja
15:47 04.12.2019.

Bruna zar stvarno ovakav članak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije