Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moderni Casanova

Otkrio tajne bračnog života: 'Ženio sam se 120 puta i imam 28 djece'

Screenshot/YouTube
22.09.2017.
u 09:47

– Ja sam građevinar. Gdje izgradim kuću, tamo i oženim ženu. I volim ih sve, kao što i sve one vole mene – kazao je Prasert.

Tajlanđanin Tambon Prasert bez ustručavanja se može nazvati modernim Casanovom jer se u 58 godina svog života čak 120 puta ženio te iz tih 120 brakova ima 28 djece. 

U ovoj priči još je bizarnija činjenica da ni jedna njegova supruga nema problema s tom Prasertovom praksom. Političar i vlasnik građevinske tvrtke, 58-godišnjak, nedavno je u svojem domu ugostio novinare kako bi otkrio tajne bračnog života sa 120 žena.

"Ne volim starije, previše se svađaju"

Na pitanje je li istina da je imao više od stotinu supruga diljem Tajlanda, on je jasno odgovorio: "Imam 120 žena i 28 sinova i kćeri". Prvu ženu našao je još u tinejdžerskoj dobi.  – Prvi put sam se oženio sa 17 godina. Žena je bila godinu ili dvije mlađa od mene i dobili smo troje djece – kazao je Prasert i dodao kako je većina njegovih žena u mlađoj dobi imala manje od 20 godina.

– Ne volim starije, previše se svađaju – iskreno kaže moderni Casanova koji je nakon otvaranja građevinske tvrtke razvio naviku da oženi jednu ženu u svakom mjestu gdje izgradi kuću. – Ja sam građevinar. Gdje izgradim kuću, tamo i oženim ženu. I volim ih sve, kao što i sve one vole mene – kazao je Prasert. Svakoj ženi kaže za one ranije i sve ih obavijesti da će se još jednom oženiti. U blizini njegova doma žive 22 njegove žene, a ostale su diljem Tajlanda. 

– Kažem im da imam novu ženu i ni jedna nema problema s tim – kaže tajlandski poligamist te dodaje kako je za svaku ženu tražio dozvolu roditelja. Voditi brigu za 120 žena i 28 djece nije mu nikad bio problem, dao im je sve što im je bilo potrebno. Tijekom intervjua, uz Praserta je bila žena koju je zadnju oženio te uopće nije bila šokirana njegovim priznanjima. Sada je pitanje hoće li imati problema s vlastima jer je poligamija u Tajlandu zabranjena.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
17:09 22.09.2017.

Ovo bi trebala biti poduka za mladez.Sram vas bilo kako zene izjednacujete sa potrosnom robom i dajete ideje idiotima.

Avatar davcro
davcro
19:17 22.09.2017.

Te žene su lude kao i on

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije