Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomile mu ruku

Uhićene djevojke koje su opljačkale 'zagrebačkog Casanovu'

lisice
Duško Jaramaz/Pixsell
20.06.2015.
u 12:58

Svojevremeno se za Martića pričalo da je imao rekordan broj ljubavnica, zbog čega su ga prijatelji prozvali zagrebačkim Casanovom.

Zagrebačka policija pronašla je i uhitila dvije razbojnice koje su u ponedjeljak došle u stan zagrebačkog odvjetnika Željka Martića (82) te mu potom slomile ruku i opljačkale ga. Privedene su A.A. (23) i godinu dana mlađa G. V., obje od ranije poznate policiji zbog sličnih kaznenih djela.

Čim im je Martić otvorio vrata nasrnule su na njega i zaprijetile mu pištoljem. U naguravanju koje je potrajalo oko pola sata izudarale su ga i slomile mu ruku. Potom su pretražile stan uvjerene da Martić skriva novac i vrijedne predmete, ali su na kraju samo ukrale mobitel i novčanik u kojemu je bilo 1.400 kuna.

Svojevremeno se za Martića pričalo da je imao rekordan broj ljubavnica, zbog čega su ga prijatelji prozvali zagrebačkim Casanovom. Tako ga je zvao i bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić koji je tada živio u blizini i očito bio upoznat sa životom tog pravnika.

>>Pljačkašice mu zaprijetile pištoljem i nožem, slomile ruku i ukrale novac

>>Provalnici iz tri kuće u Zagrebu odnijeli novac i nakit, ukupna šteta 260.000 kuna

Komentara 6

SH
shuljic50
16:43 20.06.2015.

Dosta da mu je Mesić susjed.

AM
Axis Mundi
16:34 20.06.2015.

da ne kažem "previše", reći ću samo ovo - bumerang se obija o glavu. ne znam zašto mu se daje prostor.

Avatar plastičar
plastičar
17:25 22.06.2015.

zove se zeljko, a prezime martić, to je dovoljno za shvatit da od tih tisuce i tisuce zena nema nis, neg je ponovo rijec o mitomaniji najdrazih nam susjeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije