Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav boli

Pogledajte što štikle zaista rade našim stopalima

štikle
Foto: Screenshot
1/2
19.06.2014.
u 12:24

Uređaj je dostupan liječnicima u Americi, a nova se tehnologija naziva "pedCAT" te vjerno prikazuje posljedice pritiska tjelesne težine na stopalo.

Ljubav žene prema savršenom paru štikli ide toliko daleko da su spremne priznati da ih novi par cipela uzbuđuje više nego njihov partner.

No, ljubav boli kaže stara izreka, a to je u ovom slučaju doslovno primjenjivo.

Visoke potpetice opasne su po zdravlje, a što se doista događa sa stopalom kad hopsamo (ili nabadamo?) u štiklama lijepo se vidi na 3D skeneru.

Uređaj je dostupan liječnicima u Americi, a nova se tehnologija naziva "pedCAT" te vjerno prikazuje posljedice pritiska tjelesne težine na stopalo.

>>Žene priznale: Od naših nas muškaraca više uzbuđuje novi par - štikli!

>>Štikle su opasne po zdravlje, zamijenite ih punom petom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije