Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njezina "osveta"

Žene priznale: Od naših nas muškaraca više uzbuđuje novi par - štikli!

štikle
Foto: Shutterstock
1/2
17.06.2014.
u 12:10

Sreća je u malim stvarima, a seks je precijenjen pokazuje istraživanje portala ShoeBuy.com

Hrvati bi se radije odrekli seksa, nego propustili finale SP u nogometu, pokazalo je nedavno istraživanje.

No, ni žene nisu ostale dužne. Jedna od pet ispitanica rekla je naime da ih više od ljubavnika uzbuđuje novi par - štikli. Jedna od šest priznala je isto kad je u pitanju izbor između supruga i potpetica.

Istraživanje je proveo portal ShoeBuy.com nad više od 1000 žena u dobi od 35 i 44 godine.

Pola ispitanica priznalo je da lažu kad moraju reći koliko su to zadovoljstvo platile. Što se tiče kupovnih navika, žene ipak ne vole potrošiti previše. Njih 82 posto kazalo je da posjeduju kopije dizajnerskih cipela, stoji u istraživanju.

Koliko troše ovisi i o bračnom statusu. Oženjene žene voljne su potrošiti više od 550 kuna za par, za razliku od onih koje su se razvele.

Foto: screenshot/facebook

Ono si što nosiš vrijedi za gotovo polovicu ispitanica koje su rekle da osobe procjenjuju, ili su to barem jednom učinile, samo na temelju cipela koje su vidjele na njihovim nogama.

Jedna od četiri žene smatra i da za ljepotu vrijedi trpjeti jer štikle neće zamijeniti nižom i udobnijom obućom čak i kad ih noge bole, a stopala peku.

Oko trećine žena kupi 7 pari cipela godišnje, što znači da tijekom života prikupe oko 500 pari.

>>Hrvati bi se radije odrekli seksa, nego propustili finale SP-a!

>>9 sandala stabilne pete koje će voljeti i one žene koje nisu često u štiklama

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:31 17.06.2014.

"Hrvati bi se radije odrekli seksa, nego propustili finale SP u nogometu." Pa naravno kada sex mogu imati već sutradan dok se na finale mora čekati četiri godine. Ali kad bi se i na sex moralo čekati četiri godine, popriličnoo sam siguran da bi rezultat ankete bio potpuno drugačiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije