Modni editorijal

Pogledajte kako najmoćnija žena šoubiznisa izgleda u badiću

jlo (1)
Foto: Mario Testino/Vogue
1/5
17.05.2012.
u 09:12

Zvijezda je pozirala za američki Vogue omiljenom fotografu slavnih Mariju Testinu

Jennifer Lopez još je jednom pokazala da joj godine ne mogu ništa – u modnom editorijalu za američki Vogue pozirala je ni manje ni više nego u kupaćim kostimima. Besprijekornu liniju ova glumica, pjevačica, ali prije svega plesačica održava sportom i plesom.

Iako su zlobnici odmah primijetili da je 42-godišnjoj zvijezdi i te kako pomogao Photoshop, Jennifer doista izgleda sjajno.

– Oduvijek vježbam, ali otkad sam prešla 40., shvatila sam da moram pojačati treninge. Sada vježbam pet puta tjedno kako bih zadržala figuru koju imam – otkrila je Jennifer, koja je za Vogue pozirala omiljenom fotografu zvijezda Mariju Testinu.

Recimo i da je Forbes upravo objavio svoju tradicionalnu listu najmoćnijih ljudi u šoubiznisu na čijem je čelu upravo Jennifer Lopez. To je u odnosu na prošlu godinu veliki skok – s čak 51. mjesta na prvo. 

Forbes moćne osobe u svijetu zabave rangira po zaradi, zastupljenosti u medijima i društvenoj popularnosti. Lopez je u posljednjih 12 mjeseci, po procjeni Forbesa, zaradila 52 milijuna dolara, radila je kao sutkinja u popularnom televizijskom showu Američkom idolu, plasirala na tržište novu liniju odjeće i najavila skorašnju svjetsku turneju.

Oprah Winfrey, koja je priznala da ima poteškoća sa svojom televizijskom mrežom OWN, zadržala je drugo mjesto, a na trećem je kanadska tinejdžerska pop-zvijezda Justin Biber.

Pop-zvijezda Rihanna je četvrta, a Lady Gaga je s prošlogodišnjeg prvog pala na peto mjesto. Na visoko mjesto vratila se Britney Spears koja je šesta, a Kim Kardashian sedma. Pop-pjevačica Katy Perry zauzela je osmo, glumac Tom Cruise deveto, a najmoćnijih deset zaokružuje Steven Spielberg.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar rimaz
rimaz
20:14 17.05.2012.

Ne razumijem odakle podatak da je ona najmoćnija žena šoubiznisa.

ZM
Zmuss
20:39 17.05.2012.

A tko je to?

SI
sikert
07:22 18.05.2012.

Jennifer Lopez- foto shop radi čuda. Ona najmoćnija od poznatih osoba u svijetu zabave rangirana po zaradi, zastupljenosti u medijima i društvenoj popularnosti. Oni iza nje što vuku konce su te face ane ona ili onaj papak kanadska tinejdžerska pop-zvijezda Justin Biber.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije