Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinarstvo

Podrumu Vučinić nagrada 'Drago Režek' za najbolju etiketu

vino (1)
Foto: Mario Hlača
1/3
01.05.2013.
u 10:31

Članovi žirija upozorili su da bi vinari trebali posvetiti veću brigu opremi svojih butelja

Na tradicionalnom biranju najljepših etiketa članova Kluba prijatelja dobrog vina prvu nagradu „Drago Režek“ odnijela je butelja caberneta sauvignona obitelji Vučinić iz Pavlovčana pokraj Jastrebarskog. Već godinama, pod pokroviteljstvom Večernjeg lista, bira se najbolja etiketa vinara iz Kluba PVD-a, uglavnom s Plešivice, koja su na internom ocjenjivanju nagrađena zlatnom i srebrnom medaljom.

U vinariji Kreše Režeka odlučivao je žiri u kojem su bili novinari V. Andrić, M. Hlača, Ž. Suhadolnik, direktor Vino.coma I. Dropuljić, etnolog dr. T. Vinščak i predsjednik Kluba Ž. Gregorić. U najužem izboru bila su i vina Lagradi, Pavlečić, pjenušac Šember. Članovi žirija upozorili su da bi vinari trebali posvetiti veću brigu opremi svojih butelja. Događaj je uljepšala i županijska vinska kraljica Iva Braje.

>> Vinarima se ulaskom u EU nudi da se sami opredijele

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije