Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Platite danas kavu stihom

Poezija i glazba idu ruku pod ruku! Povodom pete obljetnice obilježavanja Svjetskog dana poezije i sudjelovanja u projektu «Plati kavu stihom», na više od stotinu Julius Meinl partner lokacija diljem Hrvatske, moći ćete svoju inspirativnu kavu ili čaj platiti stihom na temu «Bolji dan».
21. ožujka 2018. u 09:22 241 prikaza
Platite kavu stihom
Foto: Promo

Pay With A Poem ili «Platite kavu stihom» globalni je projekt Julius Meinla koji se već petu godinu zaredom održava danas, 21. ožujka na Svjetski dan poezije. Ove godine u petom, jubilarnom projektu sudjeluje više od četrdeset zemalja diljem svijeta dok u Hrvatskoj na više od stotinu partner lokacija, u odabranim Julius Meinl caffe barovima, možete valutom stiha platiti šalicu omiljene kave ili čaja.

«Pozivamo sve ljubitelje Julius Meinl kave ili čaja da danas obilježe Svjetski dan poezije uz šalicu svog omiljenog, inspirativnog napitka. Danas se, po prvi puta od pokretanja projekta, stihovi pišu na određenu temu, a to je «Bolji dan», jer će poznati glazbenik svjetskog glasa JP Cooper upravo na tu temu skladati novi glazbeni hit u čast svim pjesnicima diljem svijeta koji danas sudjeluju u ovom projektu», pozvao je na sudjelovanje predsjednik Uprave Julius Meinl Bonfanti, Luigi Simonetta.

Ne propustite napisati stih za glazbeni hit jer poezija i glazba idu ruku pod ruku. Julius Meinl partner caffe barove diljem Hrvatske potražite na web stranici www.meinlcoffee.com/hr. Naručite kavu ili čaj. Inspirirajte se i platite kavu stihom na temu «Bolji dan».

NBIoT tehnologija
#NEODUSTAJEM
Znate li što je NBIoT tehnologija? Doznajte kako ju je Tomislav Božić iskoristio da pomogne Dubrovniku u pametnom upravljanju parkingom