Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugoročna suradnja

Pharrell Williams kreće u liniju proizvoda s Adidasom

pharrell williams
Foto: adidas
1/2
27.03.2014.
u 14:04

Adidas je objavio vijest o početku dugoročnog partnerstva s Pharrellom Williamsom

Adidas je danas objavio vijest o početku dugoročnog partnerstva s osvajačem nagrade Grammy i autorom globalnog plesnog hita "Happy" - Pharrellom Williamsom. Prvi adidas Originals x Pharrell Williams proizvodi dolaze na tržište već početkom ovog ljeta.  

Osim što je vrlo poznat pjevač, Pharrell Williams je ujedno i dizajner i vlasnik tvrtke za proizvodnju tekstila Bionic Yarn. adidas će surađivati s Williamsovom tvrtkom koja je dio kolektiva The Vortex Project, inicijative koja se provodi s tvrtkom Parley for the Oceans i u sklopu koje se plastični otpad iz oceana pretvara u predivo i tkaninu. Bionic Yarn materijali će se koristiti i u nekim nadolazećim adidas Originals proizvodima s Pharrellovim potpisom. Ovo je prvi put da adidas surađuje s dizajnerom koji je ujedno vlasnik tvrtke za proizvodnju tekstila.

- Suradnja s legendarnim brendom kao što je adidas za mene predstavlja nevjerojatnu priliku. Od kad znam za sebe adidas je prisutan u mom životu, od klasičnih trenirki do Stan Smith tenisica koje sam nosio odrastajući u Virginiji. Njihovi proizvodi su svevremenski. Ovo je vrlo uzbudljivo partnerstvo, kako za mene, tako i za Bionic Yarn - izjavio je Pharrell Williams.

Adidas želi dobrodošlicu Pharrellu u svoju obitelj i veseli se dugotrajnom partnerstvu s ovim izvanrednim umjetnikom.

- Oduševljen sam što ćemo surađivati s Pharrellom. On je ikona pop-kulture koja nikada ne prestaje inspirirati, ne samo kroz svoj glazbeni talent i vještine, već i kroz mnoštvo svojih drugih interesa. Savršeno se uklapa u adidasovu filozofiju - izjavio je Dirk Schoenberger, kreativni direktor adidas Sport Style divizije.

>>Ljubitelji autentične i originalne odjeće i obuće obožavat će novu kolekciju adidas Originals

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije