Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuta žena

'Partner se dopisuje s majkom svoga sina i pomaže joj jer je u depresiji: Trebam li brinuti?

Shutterstock
15.12.2021.
u 20:30

"Nisam je upoznala, kao ni sina, pa ne znam trebam li se brinuti."

Anonimna 28-godišnjakinja obratila se za savjet Deidre Sanders, psihoterapeutkinji koja putem portala The Sun pomaže ljudima sa životnim problemima, najčešće ljubavne prirode.

Napisala joj je da ima 32-godišnjeg partnera koji iz prošle veze ima sina, pa se zbog njega gotovo svakodnevno čuje s bivšom. 

Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi ne podnose ideju braka!

"Ona je u depresiji, a on kaže da se brine za nju jer je majka njegovog djeteta, ali da sam ja ona s kojom želi biti. Nisam je upoznala, kao ni sina, pa ne znam trebam li se brinuti. Vide se jednom tjedno kada on ode po dječaka, a uskoro će biti zajedno svi troje cijeli dan jer slavi 6. rođendan. Vidjela sam da izmjenjuju srca u porukama... Ne znam što napraviti", napisala je.

Deidre odgovara: "Razveli su se s razlogom i očito je da je njihov odnos prošlost. Inače ne biste vas dvoje bili zajedno. To što joj pomaže jer je ona u depresiji radi zbog sina, dobar je otac. Predloži mu da jedan dan vas dvoje provedete s malenim da ga upoznaš i budeš dio toga."

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije