Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestašan pas

Ovaj psić 'uništio' je Božić: 'Sažvakao je tablet, mobitel i tri bankovne kartice koje su bile u maskici'

Foto: Joy Loft
1/7
10.12.2019.
u 15:18

Porridge je trogodišnje štene koje uništava pokućstvo na dnevnoj bazi, a petogodišnja Alex je jedina osoba koja može spasiti svoje igračke iz njegove njuške.

Joy Loft, 56-godišnjakinja iz Doncastera u Engleskoj, je prije dvije godine dobila psa kao rođendanski poklon od svojeg sina Chrisa. Njezin je ljubimac, Porridge, i dalje štene s velikim nagonom za uništavanje i ne postoji što nije prožvakao ili rastrgao: od jastuka, vješalica i sandala, sve do božićnog drvca.

 

Porridge je u svoje tri godine prožvakao zaista sve. Prošle godine je nastradala božićna jelka koju je srušio i zapetljao se u lampice i ukrase, rastrgao je jastučiće s tri različita sjedišta i pri tome razvukao punjenje po podu, rasporio je i razvukao vreću ptičjih sjemenki, prožvakao skupocjene cipele, igračke, a na gotovo dnevnoj bazi uništava vješalice za odjeću.

'Sažvakao je moj tablet i mobitel - uključujući tri bankovne kartice koje su bile u maskici', izjavila je Joy za Metro, a budući da može dosegnuti kuhinjske elemente, stvari ni ondje nisu sigurne, pa ih Joy skriva u mikrovalnu, pećnicu i spremnik za kruh.

 

Jedina osoba koja može na lakši način spasiti svoje stvari od toga da budu prožvakane do zaborava je petogodišnja Alex s kojom Porridge ima sasvim drugačiji i nadasve nježan odnos. Jedino njoj Porridge dopušta da radi što želi - Alex ga gurka i povlači i samo ona može iz njegove njuške spasiti igračku na koju se namjerio. A kada je bolesna, Porridge legne pored nje kao pravi čuvar.

 

Osim što Joy očito ima jako puno strpljenja za suživot sa štenetom koje žvače sve pred sobom, njih veže i velika ljubav. Jer Joy sav materijalni nered vidi isključivo kao kolateralnu štetu koja je zanemariva spram ljubavi i društva koje dobiva zauzvrat.

'Uglavnom ga volim jer daje najbolje poljupce. Ako nije veliki, mokar i traljav, nije zapravo poljubac', zaključila je Joy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije