Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riješila nas muka

Snalažljiva mama otkrila jednostavan trik kako da se lampice za bor ne zapetljaju!

Privatna arhiva
26.11.2019.
u 16:05

Najgori dio Božića je vađenje prašnjavih kutija s ukrasima nakon čega slijedi pet sati otpetljavanja lampica za bor

Chelsea Young našla je jednostavn način kako da vam se lampice više nikada ne zapetljaju. Ovaj 21-godišnja majka svoje omota oko kartonskog tuljca za toalet papir, prenosi metro.co.uk

Prošle je godine zamotala lampice oko tuljca i kad ih je ove godine izvadila, vidjela je da izgledaju kao nove i odlučila ovaj jednostavni trik podijeliti sa svima. 

Foto: zvonimir ferina

- Bilo mi je dosta provoditi sate pokušavajući otpetljati lampice, jer želim da ukrašavanje bora bude bez stresa i zabavno - kaže Chelsea. I slušalice je zamotavala oko mobitela kako se ne bi zapetljale, pa je odlučila isprobati i za lampice, a kaže kako joj je to spasilo život i uštedjelo toliko vremena, posebno s dvoje malene djece. 

Podijelila je još jedan trik. Lampice možete ostaviti na boru, a skinuti samo ukrasne kuglice i ostalo. Zatim zamotajte bor s lampicama u prozirnu foliju i tako spremite do sljedeće godine. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar PRLJAVI HARRY
PRLJAVI HARRY
00:00 27.11.2019.

Kakav bor , kakav Božić ? Sve je to poganština. Malo proguglajte o porijeklu Božića i drvca za Božić. Teška poganština. Ostavite se toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije