Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otvorena nova Croatia Poliklinika u Osijeku

Croatia Poliklinika u Osijeku
Foto: Promo
1/4
27.04.2023.
u 20:48

Uz više od 20 specijalističkih djelatnosti, pacijentima na raspolaganju endoskop s umjetnom inteligencijom i magnetska rezonancija na 3T uređaju

Croatia osiguranje, tržišni lider na području osiguranja koje posluje u sklopu Adris grupe, otvorilo je novu Croatia Polikliniku u Osijeku. Prva je to Croatia Poliklinika u Slavoniji, te šesta u nizu u Hrvatskoj, nakon Zagreba, Splita, Pule, Koprivnice i Rijeke. Croatia Poliklinika u Osijeku opremljena je najsuvremenijim uređajima i tehnologijom, pa je tako pacijentima među ostalim na raspolaganju magnetska rezonanca na suvremenom 3T uređaju te endoskop s umjetnom inteligencijom. 

3T spada u najnaprednije uređaje za magnetsku rezonancu kojim se pregledi obavljaju dvostruko brže u odnosu na starije generacije uređaja. Otvor na T3 uređaju je širi od standardnog i time ugodniji, a zbog jačine magnetskog polja sama pretraga traje kraće čime je smanjen osjećaj klaustrofobije i negativnih doživljaja. Također ima izrazito visoku preciznost snimanja što omogućuje rano otkrivanje bolesti, a time i pravovremeni početak liječenja. 

Pomoću endoskopa s umjetnom inteligencijom izvode se minimalno invazivni, precizni i učinkoviti postupci koji omogućuju informirane odluke o dijagnostici i liječenju. Posebno se koristi u dijelu ranog otkrivanja abnormalnosti u gastrointestinalnom sustavu, što je ključno u prevenciji kolorektalnog karcinoma.

Suvremeni uređaji Croatia Poliklinike u Osijeku omogućuju pacijentima ugodnije iskustvo obavljanja pregleda, a vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje pružaju usluge u više od 20 specijalističkih djelatnosti.

“Prevencija bolest i zaštita zdravlja među najvažnijim su područjima djelovanja  naše kompanije. Croatia osiguranje značajan je ulagač u vrhunsko privatno zdravstvo u Hrvatskoj u koje smo u posljednje tri godine uložili gotovo 20 milijuna eura, od čega ulaganje u Croatia Polikliniku u Osijeku iznosi više od 3,8 milijuna eura. Zadovoljni smo svime što smo do sad postigli, jer je tržište visoko fragmentirano i zahtjevno, a Croatia poliklinike se po ostvarenim prihodima nalaze na četvrtom mjestu među usporedivim poliklinikama u Hrvatskoj. Krajnji cilj nam je vrhunsku medicinsku skrb i zaštitu zdravlja omogućiti stanovnicima diljem  Hrvatske, stoga je u planu otvaranje još dvije poliklinike - u Zadru i Varaždinu, dok Polikliniku u Splitu selimo na novu lokaciju veću od 1400 m2. Čestitam timu na sjajno odrađenom poslu”, izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Stanovnici osječkog i šireg slavonskog područja u novoj Croatia Poliklinici mogu obaviti brojne specijalističke i dijagnostičke preglede uključujući sistematske preglede, više vrsta pregleda ultrazvukom, mamografiju, te različite laboratorijske pretrage, kao i pretrage tumorskih markera i hormona. Uz navedeno, na raspolaganju su i brojni specijalistički pregledi koji obuhvaćaju područja dermatologije i venerologije, endokrinologije s dijabetologijom, fizikalne medicine i terapije, gastroenterologije, kardiologije, nefrologije, neurokirurgije, neurologije, nutricionizma, oftalmologije, ortopedije, otorinolaringologije, psihijatrije, pulmologije, radiologije, urologije, ginekologije, interne medicine, a pacijenti će moći u poliklinici obaviti i male kirurške zahvate. 

Otvorenje Croatia Poliklinike u Osijeku predstavlja nastavak strategije Croatia osiguranja u pružanju zdravstvenih usluga najviših standarda u cijeloj Hrvatskoj. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije