Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjerite

Optička iluzija: Jeste li pametni ili više kreativni? Ova će lica otkriti crte vaše osobnosti!

TikTok
07.07.2023.
u 06:00

Znamo da većina ove iluzije smatra dječjom igrom, ali u stvarnosti, optičke iluzije mogu biti sveobuhvatne i razrađene

Neke optičke iluzije ne samo da mogu izmjeriti razinu IQ-a pojedinca, već mogu i dublje kopati i pomoći u otkrivanju njihovih skrivenih crta osobnosti. One ne samo da zbunjuju, već i mijenjaju oblik u skladu s percepcijom osobe o sebi i svijetu oko sebe. Iskoristite ovu optičku iluziju kako biste saznali više o sebi, piše India Times

Znamo da većina ove iluzije smatra dječjom igrom, ali u stvarnosti, optičke iluzije mogu biti sveobuhvatne i razrađene. Ova optička iluzija nije samo ona sa slagalicom skrivenom usred slike. Ova je iluzija ovdje kako bi vam omogućila da dublje zaronite u svoju osobnost. Optička iluzija otkrit će vam jeste li pametni ili više kreativni.

Foto: TikTok

Čak i ako vam oba lica izgledaju tužno, odaberite jedno koje se čini mrvicu veselijim od drugoga. Nakon što prestanete češkati glavu i odaberete stranu, pročitajte osobine koje pokazujete na temelju lica koje ste odabrali.

Ako ste mislili da lijevo lice izgleda sretnije, onda ste netko tko je logičniji od većine. Vi ste tip osobe koja stavlja razum ispred srca. Imate vrlo sustavan i praktičan pristup životu; vaš mozak nadvladava vaše srce.

 

S druge strane, ako ste mislili da je desno lice sretnije, onda ste opušteniji. Vi ste intuitivni, perceptivni i reflektivni. Vjerojatno imate bujnu maštu i osoba ste koja se voli izražavati na različite kreativne načine.

GALERIJA: Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije