Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor ljepote

Nova Miss svijeta 2009. je 23-godišnja Kaiane Aldorineiz Gibraltara

miss svijeta
reuters
13.12.2009.
u 16:20

Iako je na kladionicama zauzimala deveto mjesto, naša predstavnica Ivana Vasilj na kraju se nije uspjela plasirati među 12 polufinalistica

Svijet je dobio svoju novu najljepšu ženu. Pobjednica ovogodišnjeg izbora za Miss svijeta održanog u Johannesburgu je miss Gilbratara, rasna brineta Kaiane Aldorine (23).

– Hvala Južnoafričkoj Republici ovo je najljepši trenutak u mom životu – uzbuđeno je rekla lijepa Kaiane stavljajući na glavu krunu. Njena prva pratilja je Meksikanka Perla Beltran, a druga Miss Južne Afrike Tatum Keshwar. Iako su našoj 21-godišnjoj predstavnici Ivani Vasilj kladionice išle u prilog i stavljale je na deveto mjesto nije se na kraju uspjela plasirati među 12 polufinalistica.

Komentara 1

WS
www.srečanja.com
00:26 14.12.2009.

najljepše žene tu ne takmiče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije