Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najpoželjniji dar ovih blagdana je Vindija sir s potpisom

Najpoželjniji dar ovih blagdana je Vindija sir s potpisom
Foto: Promo
1/2
14.12.2020.
u 15:10

Znamo što želimo za Božić! Vindija sireve koji dolaze s preslatkim personaliziranim etiketama

Omiljeni su Vindija sirevi ovih blagdana postali još bolji jer im sada možemo dodati i svoj osobni touch - kreativnu etiketu sa slikom i tekstom po vlastitoj želji. Sudeći po interesu koji je izazvao, personalizirani Vindija sir najpoželjniji je dar ovih blagdana, a za sve one koji ga dobiju na poklon sasvim sigurno je i nezaboravan. Sir s pažljivo osmišljenom etiketom savršeno je rješenje za sve one koji su u potrazi za kreativnim i potpuno drugačijim blagdanskim poklonom.

Vindija sir s personaliziranom etiketom naručuje se jako jednostavno. Na stranici Vindijine web trgovine pokupi-puricu.vindija.hr odaberete kolut finog tvrdog Vindija sira Ovidur, Caprodur, Bovidur ili Orodur, a potom još samo pošaljete fotografiju i poruku za personaliziranu etiketu. I to je sve. Vaš jedinstveni dar dragim osobama je uskoro spreman za preuzimanje. Svoje sireve zatim možete preuzeti u trgovinama čiji je popis na istoj web stranici.

Traži se kolut više

Finom siru s personaliziranom etiketom nisu odoljeli ni domaći influenceri, a i brojni su poznati Hrvati već naručili svoju verziju nezaboravnog božićnog poklona. Food blogeri Hungry Mile i Janja Benić oduševili su se genijalnošću ideje na omiljenom im  Vindija tvrdom siru. Teuta Mesaroš, vlasnica kultnog frizerskog salona Teuta odlučila je pokloniti personalizirani Vindija sir svom timu.

Lucija Bilandžić, gastro ekspertica platforme za šmekere Dva srca i kuhača, velika je poklonica kvalitetnih tvrdih Vindija sireva, dok je vlasnica lanca slastičarnica Magnolia, Jasmina Bagarić, oduševljena originalnošću i kaže kako će morati kupiti drugi sir za jesti jer je ovaj toliko originalan da ga je šteta rezati.

Kristina Ercegović, iskusna poduzetnica, divila se novoj poslovnoj ideji koja potpuno mijenja komunikaciju između proizvođača i kupca i personalizira je. Splićanka s puno ukusa, Vedrana Ilić, odlučila je personalizirani sir pokloniti svojim roditeljima siroljupcima, a Paula Sikirić je u svom prepoznatljivom stilu zaključila kako je ove godine Vindija dobila nagradu za najoriginalniji poklon.

Foto: Arena Hospitality Group

Blagdanski stol pun ljubavi

Vrhunske personalizirane kolutove sira možete naručiti kao dar s puno pažnje za svoju obitelj i prijatelje ili kao ekskluzivne poklone poslovnim partnerima. Na istoj stranici pokupi-puricu.vindija.hr možete naručiti i svježu puricu ili besprijekorno pečenu blagdansku puricu i uz to prefini desert - sočne torte Latica. Za sve koji ovih dana imaju manjak vremena, a svejedno žele uživati u pravom osjećaju blagdana, ovo je idealno rješenje. Vindijina će web trgovina pokupi-puricu.vindija.hr u trenu napuniti svaki blagdanski stol.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije