Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moralna dilema

Mladić (19) spava sa šeficom (46): 'Htio sam dati otkaz, ali me nagovara da ostanem'

Shutterstock
11.01.2021.
u 13:04

Iako joj je rekao da želi potražiti drugi posao, ona ga moli da to ne napravi i govori mu da ''može slobodno ostati i ne raditi ništa''

Anonimni je mladić (19) na Redditu ispričao kako je razmišljao da dâ otkaz na trenutačnom poslu, no nedavno je, kaže, počeo spavati sa svojom 46-godišnjom šeficom koja ga sad nagovara da ostane.

Trudio se, piše, ispuniti sve zadatke na svom radnom mjestu u jednom call centru, no taj mu posao ne odgovara pa je namjeravao dati otkaz i potražiti nešto drugo.. Ipak, u zadnja su se tri tjedna stvari neočekivano promijenile, nakon što je spavao sa svojom mnogo starijom šeficom...

Sve se, piše on, dogodilo kad su se jednu večer našli u istom pubu i 'kliknuli', a nakon noći koju su skupa proveli, nastavili su sa svojom tajnom vezom koja sad već traje četiri mjeseca.

No, iako joj je, kaže, rekao da želi dati otkaz, ona ga moli da to ne napravi i govori mu da ''može slobodno ostati i ništa ne raditi''. 

"Ona vjerojatno misli da se više ne bismo viđali ako odem, što je istina", napisao je.

Foto: shutterstock

Ne radi, kaže, ništa komplicirano, samo telefonski ljudima prodaje inspekciju potkrovlja, no još otkad je počeo u rujnu prošle godine ne uspijeva ispuniti zadanu kvotu. 

"Znao sam da ne radim dobro i da mogu ili otići ili dobiti otkaz", napisao je, a većina mu je Reddit korisnika savjetovala da ne misli o njoj i da krene dalje.

"Ona te samo pokušava  na silu zadržati, a vjerojatno bi i sama imala problema da te pokriva dok ti 'ne radiš ništa", napisao je jedan korisnik, a neki su mu čak savjetovali da je prijavi za seksualno uznemiravanje.

Novi teleskop radi kartu svemira s 300 milijuna galaktika

1/2

"Kako bi izgledalo da ste 19-godišnja djevojka, a šef muškarac? Ona bi mogla izgubiti posao ili nešto gore, a on želi da ostane", rekao je jedan korisnik.

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove fantomski potres

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove "fantomski potres".

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove "fantomski potres".

Objavljuje Večernji list u Četvrtak, 7. siječnja 2021.

Komentara 16

Avatar drug Joža
drug Joža
19:55 11.01.2021.

Šefica radi sve što može da zadrži mladog perspektivnog radnika...ako ovo nije "djelatnica mjeseca", onda ne znam tko bi mogao biti.

MO
montello
17:24 11.01.2021.

obozavala se s njim sexati i joiš placen nemoj dati otkaz uzivaj neko vrijeme

KO
KoToTamoPeva
13:50 11.01.2021.

ma naravno, bas mu je to problem..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije