Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran Prstac, Ražanj

Mesna plata za gladne reportere

Foto: Duško jaramaz/Pixsell
1/4
16.07.2021.
u 08:50

Nema uopće sumnje da je plata bila servirana lege artis pri čemu je vlasnik restorana koji nas je i posluživao pazio na dekoraciju stola i jela

U Ražnju možete jesti baš sve. Od pizze i grilla do vrhunskih mediteranskih specijaliteta spremljenih na tradicionalne načine i uz svježe namirnice.

Mi smo počastili nepce u restoranu Prstac u kojem ćete pronaći prvoklasnu tunu, hladne plate s domaćim pršutom i sirom, domaće lignje sa žara, odležane bifteke, teletinu ispod peke te razne vrste tjestenina i rižota, ali i mnoge druge delicije.

Kolega i ja odlučili smo se za mesnu platu za dvoje po cijeni od 260 kuna. Plata je obilna i sasvim sigurno dovoljna za dvoje gladnih ljudi. Na spomenutoj plati stigli su nam teleći odresci, osam ćevapa, dvije grill kobasice, dva komada rolane piletine, dva ražnjića, povrće sa žara i pekarski krumpir.

09.07.2021., Razanj - Turisticka patrola. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nema uopće sumnje da je plata bila servirana lege artis pri čemu je vlasnik restorana koji nas je i posluživao pazio na dekoraciju stola i jela. Meso je izgledalo svježe, a rapsodija okusa ugodno nas je iznenadila.

Cijene su možda za dvadesetak ili tridesetak kuna više nego u sličnim objektima, no to itekako ima smisla zbog rustikalnog ambijenta, dobre prezentacije i korištenja najfinijih namirnica.

Večernjakove zvjezdice

IZBOR I KVALITETA JELA (DO MAKS. 50 BODOVA) 49

IZBOR I PONUDA PIĆA (DO MAKS. 15 BODOVA) 14

POSLUGA I LJUBAZNOST (DO MAKS. 10 BODOVA) 10

DOJMOVI I PROSTOR (DO MAKS. 20 BODOVA) 20

UKUPNOST PONUDE (DO MAKS. 5 BODOVA) 4

UKUPNO: 97

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije