Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatan ulaz

Međunarodni sajam turizma Place2go ubrzo u Zagrebu!

Međuanrodni sajam turizma
Foto: PR FOTO
1/9
10.03.2014.
u 16:15

Ove godine Place2go se odvija od 14. do 16. ožujka u Boćarskom domu u Zagrebu...

Treću godinu zaredom Međunarodni sajam turizma Place2go otvara svoja vrata znatiželjnim putnicima, avanturistima, ljubiteljima prirodnih ljepota, sakupljačima zrakoplovnih milja, te onim hrabrim početnicima koji će tek napraviti svoj prvi korak prema čudesnom svijetu putovanja, željnima savjeta, uputa i pomoći u organizaciji. Ove godine Place2go se odvija od 14. do 16. ožujka u Boćarskom domu u Zagrebu. Na sajmu sudjeluje oko 180 izlagača koji će svojim ponudama, zanimljivostima, znamenitostima i atrakcijama pokušati osvojiti buduće putnike.

Tako će posjetitelji moći saznati sve o Indiji, Tunisu, Tajlandu, Indoneziji, Iranu, Afganistanu, Mađarskoj, Srbiji, Sloveniji, novostima u turističkoj ponudi Hrvatske te prijedloge iz ostalih zemalja – Turske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Njemačke, SAD-a, Francuske, Italije, Bugarske, Makedonije. Ove godine gastronomski dio sajma je duplo veći nego prethodne, pa će se tako u tzv. Gastro ulici predstaviti čak 10 restorana: indijski restorani Royal India, Maharadja, iranski Karavan - saraj, azijski Wok by Matija, francuski Los Ponts, njemački German Snack Bar, bavarski restoran Maximilian, hrvatski Hotel Tomislavov dom, Rougemarin, tajlandsku hranu pripremat će restoran Klub Književnika, a pravu talijansku pizzu moći ćete za samo 2,5 minute dobiti iz aparata Let's Pizza.

Foto: PR FOTO

Place2go market je također duplo veći nego prošle, a na njemu će se moći kupiti različiti autohtoni i egzotični proizvodi poput začina iz cijeloga svijeta, azijskih umaka, raznih pasta, kokosovog i rižinog octa, palminog ili čili ulja, proizvoda od konoplje, jasmin, crvene ili riže za sushi, sadnica ljutih papričica, egipatske i turske baklave, perzijske soli, dijamant bobica s Himalaje... Sajam je i humanitarnog karaktera pa će zadnji žig za sudjelovanje u nagradnoj igri Place2go putovnica, posjetitelji dobiti na štandu humanitarne udruge Kolajna ljubavi, čiji su najveći ostvareni projekti izgradnja doma za nezbrinutu djecu te vrtića u afričkoj državi Tanzaniji. U njihovom domu trenutno živi 32 mališana o kojima se brinu volonteri iz Hrvatske. Radno vrijeme sajma je od 10 do 19 sati. Ulaz na sajam je besplatan.

>>U Boćarskom domu otvoren Sajam turizma "Place 2 go"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije