Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ideja za putovanja

U Boćarskom domu otvoren Sajam turizma "Place 2 go"

Place 2 go
Foto: PR fotografija
1/3
15.03.2013.
u 14:41

Da je organizacija međunarodnog sajma turizma u Zagrebu odlična ideja, pokazalo se prošle godine, na prvom "Place 2 go" sajmu pa su organizatori i ove godine ponovno okupili izlagače iz čak 18 zemalja.

U Boćarskom domu otvoren je 2. međunarodni sajam turizma "Place 2 go", a traje do nedjelje do 19 sati.

Da je organizacija međunarodnog sajma turizma u Zagrebu odlična ideja pokazalo se prošle godine, na prvom "Place 2 go" sajmu, pa su organizatori i ove godine ponovno okupili izlagače iz čak 18 zemalja. Posjetitelji sajma, osim osnovnih informacija o zemljama izlagača, mogu dobiti razne informacije koje su korisne na putovanjima, poslušati zanimljiva predavanja, ali i kušati autohtonu kuhinju u tzv. Gastro ulici. Za sve posjetitelje organiziran je u sklopu sajma i Place 2 go market gdje su u ponudi egzotični i autohtoni proizvodi.

Posjetitelji Sajma mogu biti i sretne ruke jer je organizirana i bogata nagradna igra u kojoj najsretniji posjetitelji mogu osvojiti avionske karte do Bangkoka, hotelski smještaj, organizirano putovanje za dvoje u Krakov, Milano i na talijanska jezera, tri povratne aviokarte za europske destinacije, korištenje rent-a-cara u Mađarskoj, najam jedrilice, fotelju ili set putnih kofera.

Ulaz je besplatan.

>>Hrvatska na sajmu na kojem se sklapaju poslovi vrijedni milijarde

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije