Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte već danas

Majka otkrila odlične trikove kako očistiti mrlje crvenog vina, ulja ili znoja s bijele tkanine

TikTok
26.01.2022.
u 07:00

Potrebna su vam samo četiri proizvoda, a postupak ne može biti jednostavniji

Chantel Mila na društvenim mrežama često objavljuje sjajne trikove za čišćenje i uređenje kućanstva, a njezin savjet za uklanjanje tvrdokornih mrlja s bijele tkanine oduševio je brojne korisnike, kako piše Daily Mail.

Sve što trebate za uklanjanje svih mrlja je pjena za brijanje, deterdžent za suđe, soda bikarbona i tableta za protezu. Ovi sastojci očistit će mrlje od crnog vina, ulja i znoja, a postupak je sasvim jednostavan.

@mama_mila_ Say goodbye to tough stains for good 👋 #laundryhacks #laundryday #hometips ♬ Ameno Amapiano Remix (You Wanna Bamba) - Goya Menor & Nektunez

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`:

1/5

Na mrlju od crnog vina poprskajte malo pjene za brijanje i ostavite da stoji na mrlji 15 minuta. Nakon toga temeljito operite tkaninu u toploj vodi te očistite sve moguće ostatke pjene. I to je sve! Mrlja od crnog vina nestala je u trenu.

Za uklanjanje tragova ulja i masti, jednostavno stavite deterdžent za pranje posuđa na zamrljani predmet. Na vrh dodajte sodu bikarbonu te zajedno dobro utrljajte u mrlju tako da nastane pasta. Na kraju sve dobro isperite toplom vodom.

Kako biste se riješili mrlja od znoja, prljavi odjevni predmet natopite u zdjelu punu vode i ubacite dvije tablete za protezu. Ostavite neko vrijeme da se tableta otopi i djeluje, a zatim isperite toplom vodom.

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije