Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovaj vikend

Luka Nižetić i Irina Čulinović sudjelovali na gastro natjecanju u King Crossu Jankomir

kulinraski vikend u King Crossu
Foto: PR FOTO
1/5
10.05.2014.
u 16:17

prvom krugu natjecatelji su pripremali odrezak od svinjskog vrata s pireom od celera s crnim tartufom, a u drugom krugu file brancina na kremi od krumpira i poriluka.

U King Crossu Jankomir započeo je Vikend hrane i putovanja na kojem posjetitelji mogu uživati u bogatoj gastronomskoj i turističkoj ponudi brojnih izlagača.

U kulinarskom izazovu "Cooking show" pod voditeljskom palicom gastronomada Renea Bakalovića svoje su snage odmjerili popularni pjevač Luka Nižetić i radijska voditeljica Irina Čulinović te dvoje odabranih natjecatelja koji su se svojim inovativnim receptima prijavili preko Facebook stranice King Crossa. U prvom krugu natjecatelji su pripremali odrezak od svinjskog vrata s pireom od celera s crnim tartufom, a u drugom krugu file brancina na kremi od krumpira i poriluka. Pobjednici su osvojili vrijedne nagrade te se odlično zabavili pripremajući ukusna jela.

Foto: PR FOTO

Foto: PR

Vikend hrane i turizma traje do nedjelje do 19 sati, a posjetitelje očekuje mala tržnica zdravih proizvoda na kojoj će svoje proizvode predstaviti 20- tak obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Posjetitelji ih mogu besplatno degustirati ili nabaviti po promotivnim cijenama. Također, organizatori su pripremili tri food-cornera: "Mame kuhaju na žlicu", pod vodstvom poznate kuharice iz restorana Tač, "Zdravi i brzi tortilla wrapovi" koje priprema kuhar iz poznatog restorana Šalša te "Najfinije slastice". Svoju ponudu predstavljaju i turističke zajednice, među kojima je i TZ Krapinsko-Zagorska te Terme Tuhelj, desetak hotela i turističkih agencija.

>>Zbog Celebrity MasterChefa Bernard iz SOS Dječjeg sela Lekenik postat će profesionalni kuhar

>>Suze tekle nakon dvoboja, juha rastavila Milu od Tanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije