Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog lošeg vremena

Kulinarski show Rudolpha van Veena seli se u City Center one West

Rudolph van Veen
PR FOTO
14.05.2014.
u 19:05

Rudolph van Veen poznati je chef TV kanala 24kitchen. Kao jedan od najuspješnijih kuhara u svojoj zemlji, ovaj Nizozemac s pravom nosi titulu najpoznatijeg kuhara na malim ekranima

Javni kulinarski show 'Impresioniraj Rudolpha' svjetske kulinarske zvijezde Rudolpha van Veena koji je najavljen za petak 16. svibnja u 18 sati promijenio je lokaciju.

Naime, zbog lošeg vremena seli se u šoping centar City Centre one West.

Podsjetimo, Rudolph van Veen poznati je chef TV kanala 24kitchen. Kao jedan od najuspješnijih kuhara u svojoj zemlji, ovaj Nizozemac s pravom nosi titulu najpoznatijeg kuhara na malim ekranima, a vrata kuhinje svjetskih restorana za njega su širom otvorena od Švicarske do Singapura, gdje je ostavio traga.

Od mnoštva prijavljenih natjecatelja odabrano je 5 finalista koji će u Zagrebu imati jedinstvenu priliku dokazati svoje kulinarsko umijeće jednom od najvećih 'chefova' današnjice, a Rudolph će potom odabrati pobjednika natjecanja.

Više informacija o samom natječaju i najavljenom događanju, možete pronaći na web stranici Zvijezde www.zvijezda.hr, na Facebook stranici Zvijezde https://www.facebook.com/Zvijezda te na Facebook stranici TV kanala 24kitchen https://www.facebook.com/24KitchenCroatia, kao i na službenoj stranici natječaja www.impresionirajrudolpha.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije