Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi anti age

Kreme s molekulama ljepote i genima mladolikosti

age
Camerapress/Guliver
28.09.2011.
u 13:30

Kozmetički divovi tvrde da su nakon dugogodišnjih istraživanja ostvarili "viziju savršene kože"

Bilo da želite "srezati u korijenu" prve bore ili vratiti mladenački sjaj zreloj i umornoj koži, kozmetička industrija nudi "anti age" rješenje za svaki problem. Pojavili su se proizvodi namijenjeni rješavanju više uobičajenih nepravilnosti na koži odjednom – od onih koji tvrde da suzbijaju čak deset znakova starenja (L'Orealova krema Revitalift Repair 10) do onih čije su formule osmišljene za istodobno uklanjanje bora i uravnoteženje problematične kože (Vichy Normaderm Anti-Age).

Već dobro poznati sastojci kozmetike protiv bora još su bolje prilagođeni koži – hijaluronska kiselina dolazi u visokim koncentracijama još veće učinkovitosti (Eucerin Hyaluron-Filler), a "agresivni" retinol "upakiran" je u iznimno blage i visokopodnošljive formule kako bi se maksimalno smanjile neželjene nuspojave poput osjećaja i nadraženosti kože (Artistry anti-wrinkle firming serum).

Najnovije su zvijezde u borbi protiv starenja proizvodi sa superformulama koje "pokreću revoluciju protiv starenja" i donose "novu viziju savršene kože". Sve više proizvođača kozmetike hvali se time da su postigli prekretnicu u borbi protiv bora.

U Avonu tvrde da su nakon desetljeća istraživanja otkrili kako aktivirati gen mladolikosti koji se već prirodno nalazi u koži i tako pomladiti lice za deset godina (tretman Anew Genics), a Lancome je objavio da je patentirao jedinstvenu "molekulu ljepote" koja temeljito obnavlja kožu oponašajući prirodne procese (korektor protiv znakova starenja Visionnaire LR 2412 4%).

Iz prirode dolazi legendarno "besmrtno" smilje (kolekcija L'Occitane Imortelle), a među najluksuznijim su rješenjima prirodni sastojci poput crne alge (serum Givenchy Le Soin Noir) i crne ruže (maska za lice Sisley Black Rose). Proizvođači kažu da su iznimne sposobnosti energiziranja i samoobnove ovih biljaka "ugrađene" u kozmetiku kako bi se koža "rekonstruirala".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije