Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Turistička patrola

Konoba s pogledom, a hrana u njoj odlična

Rižoto od škampa bio je odličan, baš kao i crni od sipe, a zajedno s pićem platili smo 202 kune
05. kolovoza 2020. u 23:43 0 komentara 36713 prikaza
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/10

Prvi čovjek bibinjskog turizma Jure Fuzul pomogao nam je i kod izbora restorana u tom mjestu, inzistirao je da u turističkoj prezentaciji ugostiteljske ponude u Bibinjama odemo u konobu U ribara.

Restoran Kaleta Ima ovdje i ribe, ali hit su mesna jela vrhunski pečena

Roko Lisica (23), član obitelji Lisica, vlasnik je ove konobe na samoj obali mora, a kaže da se njegova obitelj desetak godina bavi ugostiteljstvom na toj lokaciji uz možda i najljepšu bibinjsku plažu Punta Rožica.

Luksuzna konoba za stotinjak osoba ima odličan pogled na more, na otoke Ugljan i Pašman, predivnu terasu i, kako nema prometa i buke, pozicija je idealna. Naš mladi domaćin rekao nam je da se iz ponude izdvajaju riblji specijaliteti, posebice riblja plata. Cijena joj je 300 kuna, što je nešto više za naše, ali ne i za strane goste, a tu su kvalitetne ribe, lignje...

GALERIJA Restoran U ribara najpoznatiji je restoran u Bibinju

1 / 10
13.07.2020., Bibinje - Restoran U ribara najpoznatiji je bibinjski restoran. Photo: Dino Stanin/PIXSELL

– Mi oduvijek imamo kvalitetnu ribu i plodove mora. Nadimak mog dide bio je Ribar i po njemu smo nazvali konobu. Kod nas su gosti pretežno stranci, ali i sve više dolaze i domaći turisti. Vraćaju se, a to nam je najbolja potvrda kvalitete – rekao nam je Roko.

Da je jede dobro, uvjerili smo se i sami. Kolega je izabrao rižoto od škampa, a ja crni. S pićem – 202 kune.

VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova): 45

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova): 12

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova): 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova): 18

Ukupnost ponude (do 5 bodova): 4

Ukupno: 89

UPLETEN U AFERU JANAF
Tko je zapravo gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić?
Gastro Zagreb
Jesen na našem stolu
Gastro sezona: Što nas dolaskom jeseni čeka na našim stolovima
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.