Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran Kaleta

Ima ovdje i ribe, ali hit su mesna jela vrhunski pečena

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/3
31.07.2020.
u 15:59

Hamburger je ovdje doslovno na tri kata, obilan obrok čak i za zahtjevnog muškarca

Vir je novi hit u hrvatskom turizmu pa smo poslušali preporuku iz turističke zajednice i posjetili novi restoran, otvoren ovog ljeta.

Kaleta mu je ime i nalazi se baš u jednoj od virskih kaleta. Zapravo se još uređuje, ali radi i hrana je vrhunska. Odlučili smo se za mesnu platu, za sve i svašta na pladnju, burger na tri kata, ćevape, svinjska rebarca, kotlete...

Nije baš da ovdje nema ribe, dapače, ponuda je solidna, ali kuharu sve pohvale za meso i umake. Doveli su i majstora roštilja iz Leskovca, a sve je već rezultiralo i visokim recenzijama i visokim mjestom na listi virskih restorana. Uz hranu i piće, jak adut su i klape, a povremeno nastupa i stand-up komičar.

– Otvorio sam restoran u lipnju i sve donedavno promet je bio slab, a onda se odjednom počelo puniti. Vole gosti i ribe, najviše riblju platu, ali ovdje kod nas hit su mesna jela. Najviše dolaze Hrvati, Slovenci i Mađari, ali ima i Rusa. Evo, jedan dolazi već pet dana i uvijek bira meso. I vino, pogotovo domaće. Vjerujem da ću uspjeti i stvarno sam optimist – kaže Luka Džaja, vlasnik Kalete.

Optimističan je s razlogom, zaključujemo puna želuca.

Ocjena

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 46

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 12

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 17

Ukupnost ponude (do 5 bodova): 4

Ukupno 89
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije