Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bla&Bla eno-gastro pokloni

Kako odabrati savršeni poklon za Božić?

Bla&Bla eno-gastro pokloni
Foto: Promo
03.11.2017.
u 08:00

Bla&Bla eno-gastro pokloni vraćaju se u ovo predblagdansko doba da nas iznova oduševe svojim maštovito složenim kompozicijama i pažljivom selekcijom vrhunskih domaćih proizvoda

Cure iz Bla&Bla tima opet su s nama podijelile fantastičan izbor poslovnih poklona za sezonu 2017./2018. Da to sve nije samo bla i bla, možemo se uvjeriti već pri prvom pogledu na blaibla.hr.

Bla&Bla tim s nama je već treću godinu, svaki put nov, svaki put maštovitiji. Jednaka je samo kvaliteta više od 60 odabranih proizvoda i kreativnost kojom su složeni u pažljivo dizajnirane i dekorirane poklon pakete.

Ovu godinu Bla&Bla nas vodi u čudesan svijet ljekovitog bilja pa tako i svaki od 24 poklona nosi naziv jedne od domaćih biljaka.

Od breze, preko maslačka i imele, do divizme - iz poklona u poklon prošetat ćemo kroz zelene nasade aromatičnog bilja i otkriti koje se arome i mirisi slažu da bi se sljubili u jedinstvenim paketima za poklanjanje odabranima.

No, ono što nas očekuje kada nestrpljivim jagodicama prstiju otvorimo poklone nazvane po ljekovitom bilju, nisu čajevi i oblozi. Okusi i mirisi koji fantastično prianjaju jedni uz druge, zapravo su pažljivo odabrani proizvodi renomiranih i vrhunskih domaćih proizvođača kozmetike, raznih delicija, craft piva, autohtonih vina i proizvoda od maslinovog drva.

Foto: Promo

Cure iz Bla&Bla tima u stalnoj su i upornoj potrazi za izvornim okusima i mirisima Hrvatske. Ne propuštaju sajmove autohtonih proizvoda, obilaze vinarije, obiteljska gospodarstva... Potraga nikada ne prestaje jer svaka godina prepozna neke nove domaće proizvođače pa tako svake godine nastaje Bla&Bla novi katalog sa svježim vijestima s domaćeg tržišta vrhunskih proizvoda.

Pritom one otkrivaju i spajaju grad i selo, od urbanog dizajna i profinjenih nota vrhunske kozmetike do ruralne tradicije upakirane u vrhunska vina i birane delicije. Od luksuza do jednostavnosti kroz birana istarska vina, paške sireve, slaninu od crne slavonske svinje, kekse od tartufa, prirodnu kozmetiku i drugo - one su pronašle sve ono najbolje za dušu i nepce.

Odaberite Metvicu i zavirit ćete u kuhinju imanja Matučec i pronaći slatke trenutke uz njihov džem od kupina. Fini liker od lješnjaka Primores i prirodni sapun od soli iz Sapunoteke upotpunit će doživljaj osvježavajuće metvice po kojoj je nazvana ova kombinacija poklona.

Red Baron pivo, Vrabanero ljuti umak i Paprenjak sir s našeg najtravnatijeg otoka Paga, kriju se pod žutom kapom Maslačka.

Foto: Promo

Kombinacija za nježnije duše s likerom od divlje ruže Brigljević, Sapunotekinom kremom za ruke s badem i kakao maslacem skrivena je u poklon paketu Trava Iva, dok Medvjeđi luk spaja arome Stilanova šljivovice i čuvenog kulena od Matijevića.

Foto: Promo

Delux pokloni daruju i predmete od dugotrajne vrijednosti pa će tako Gavez priznati da, uz Dingač Matuško Royal Selection, čuva i USB memorijski stick napravljen od maslinovog drva, a pod kojim se mirisnim nazivima kriju otvarači za pisma ili kemijske olovke od maslinovog drva, otkrit ćete sami šetnjom kroz katalog Bla&Bla poslovnih poklona.

Foto: Promo

U potrazi za nezamislivim kompozicijama poklona, Bla&Bla tim je doslovno prelazio zelena brda i čarobne doline, a u jednoj takvoj dolini snimljene su i naslovne fotografije za ovogodišnji Bla&Bla katalog. Fotografi Fotokluba Otočac, Milan, Zoran i Goran, pomogli su curama da ispričaju priču o izvornosti i kvaliteti u kulturi poklanjanja.

Foto: Promo

Sastali su se u dolini Gacke, u blizini Otočca, gradića koji nudi brojna čudesna mjesta za tih, aktivan i zdrav odmor u prirodi s čistim planinskim zrakom, šetnju, lov i ribolov na autohtonu potočnu pastrvu. Gacka osvaja srce svih koji ju posjete samo jednom, a njezinu zavodljivost možete naslutiti na fotografijama Bla&Bla poklona.

I zato, ne razbijajte glavu što pokloniti za Božić, Bla&Bla je već odabrao savršene poklone za Vas.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije