Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegnite izgladnjivanje

Jedite svaki dan u isto vrijeme i gubite kilograme

hrana
Foto: Thinkstock
20.02.2014.
u 12:31

Uzimanjem tri glavna obroka u isto vrijeme svakog dana organizam proizvodi odgovarajuću količinu inzulina

Kad konzumirate obroke u približno isto vrijeme svakog dana, organizam uči prihvaćati hranu, pa je i proces probave učinkovitiji.

Štoviše, utvrđena dinamika prehrane smanjuje potrebu za hranom (kad je riječ o količini). Žene koje jedu uvijek u isto vrijeme unose 120 kalorija manje i brže ih sagorijevaju od onih koje neredovito jedu.

Uzimanjem tri glavna obroka u isto vrijeme svakog dana organizam proizvodi odgovarajuću količinu inzulina, kao i hormona koji reguliraju osjećaj gladi i sitosti, čime se sprečava negativan ciklus izgladnjivanje-prejedanje.

Uz stručnu podršku i personaliziran pristup donesite zdravu odluku i lako izgubite suvišne kilograme unutar online kluba Mršavimo zajedno!

>>Ne znate kakva bi vam prehrana trebala biti? Možda ovo pomogne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije