Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studentski party

Isprobajte recept za povratnički tulum na faks!

Pizza i tv
Foto: Thinkstock
13.08.2014.
u 19:30

Uskoro će se studenti vratiti svojim uobičajenim obvezama i ritualima, a u svakom slučaju, u njih ulaze i meniji za tulume. Želite li nečim lakim i ukusnim iznenaditi svoju ekipu, provjerite ovaj recept!

Uskoro će se studenti vratiti svojim uobičajenim obvezama i ritualima, a u svakom slučaju, u njih ulaze i meniji za tulume. Želite li nečim lakim i ukusnim iznenaditi svoju ekipu, provjerite ovaj recept!

Trebaju vam:

4 kore lisnatog tijesta, 500 g šunke za pizzu, 500 g gaude, svježi sir, jabuka, mrkva, kikiriki, 100-200 g slanih inćuna. kečap, vrhnje za kuhanje sol, mješavina začina, ružmarin, origano, bosiljak

Priprema:

1. Na koru stavite kečap pa šunku, gaudu i posolite mješavinom začina i origanom. 2. Na drugu koru stavite smjesu od svježeg sira, inćuna, ružmarina, i bosiljka. 3. Na treću koru stavite smjesu od izgnječenih kikirikija i vrhnja za kuhanje. Posložite šunku pa gaudu. 4. Na četvrtu koru složite smjesu od naribanih jabuka i mrkve povezanih s vrhnjem za kuhanje, začinjenih mješavinom začina te posložite narezanu šunku za pizzu. 5. Premažite žumanjkom i pecite na 200 stupnjeva dvadesetak minuta.

>>Masna pizza koju ste upravo smazali urezuje se u DNK i mogla bi naškoditi vašoj nerođenoj djeci

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije