Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tko me voli, prihvatiti će sve!'

Influencerica bez tri prednja zuba: 'Najgore mi je kad na spoju moram skinuti protezu'

tIKtOK/ lilyymagno
19.08.2021.
u 15:18

Iako je, kaže, kad je nastradala nosila kacigu, ozbiljno je oštetila desni i kost koja je bila previše oštećena za ugradnju implantata

TikTok influencerica Lily Magno pokazala je da se vlastite nedostatke može ne samo prihvatiti, već se na njima može izgraditi i imidž. Magno je naime, kad joj je bilo 13 godina, u nezgodi na skejtu izgubila tri prednja zuba i od tad nosi protezu, no iako uglavnom ne predstavlja problem, proteza joj, kaže, utječe na ljubavni život.

@lilyymagno

Fullsend ##fullsend ##hinge ##datingappsbelike ##tinder ##missionimpossible ##undercover ##comedy ##newseries ##datingwithout🦷 ##dentureconfidence ##SHEINcares

♬ Mission Impossible Theme (Movie Trailer Mix) - Dominik Hauser

- Najgore je to što moram protezu skinut kad jedem. Jednom sam tako bila na spoju, a kad sam izvadila zube, tip se zgrozio - ispričala je Mango.

Iako ju je prije to, kaže, smetalo, ako sada netko na spoju negativno reagira kad izvadi zube, jednostavno zaključi da je ionako nezreo.

- Ne brinu me izlasci previše, jer znam da ću na kraju završiti s nekim kome zubi neće biti bitni i tko će prihvatiti sve moje mane - kaže Mango.

Neslućene mogućnosti 5G mreže: 'Ovako ćemo učiti, kupovati, igrati nogomet i loviti pokemone'

1/3

Ipak, zubna ju je proteza u životu dosta kočila, posebno u izboru karijere.

- Htjela sam biti manekenka, raditi na društvenim mrežama ili čak u zabavnoj industriji, ali ti su se snovi manje više srušili kad sam dobila protezu, rekla je influencerica.

@lilyymagno

It’s rude to stare sir... ##skits ##eatinginpublic ##dentures ##faketeethgang ##comedyskit ##PerfectMarcJacobs ##staring ##ifwewerentwearingmasks ##pranks ##🦷

♬ original sound - Lilyy

Iako je, kaže, nosila kacigu i imala aparatić za zube, ozbiljno je oštetila desni i trebala je staviti nadogradnju koja se skida, jer je kost bila previše oštećena za ugradnju implantata.

- Bila sam shrvana, zubna proteza sa 24 godine! - rekla je, no nakon nekog vremena odlučila je na tome graditi svoj imidž.

- Nevjerojatno je bilo koliko mi se ljudi javljalo na društvenim mrežama i govorili da bi htjeli imati takvo samopouzdanje - rekla je, a već se dugo vremena gotovo uopće ne šminka, niti retušira fotografije koje objavljuje.  

- Kad bih mogla poslati samo jednu poruku, bila bi da prihvatite tvoje mane jer vas to čini jedinstvenima - poručila je u razgovoru za NY Post.

Djevojka ostala šokirana prijedlogom aplikacije za spojeve: "Zaista neugodan spoj!"

Ključne riječi

Komentara 3

GA
Gargamel
15:56 19.08.2021.

Zamisli koja važnost nema tri zuba i skida protezu kad je na "spoju". Ovo njoj dobro dođe da mu ne nanese povredu.....

MT
makan tahi
16:33 19.08.2021.

drži se majke, ona te sigurno voli bez obzira na zube

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije