Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEW YORK TIMES

Odlična vijest za Hrvatsku! Prva među top 5 odredišta za ljetovanje!

Stiniva na Viisu
Aleksandar Gospić/HTZ
VL
Autor
Radmila Kovačevć
13.06.2017.
u 16:57

Hrvatske plaže su fantastične, hrana je ukusna, kultura zanimljiva, povijest bogata. Što još poželjeti?, stoji u članku

 Američki dnevnik ‘The New York Times’ u svom je tiskanom i online izdanju, pod naslovom „Pet vrhunskih destinacija za ljeto“, na prvom mjestu preporučio posjet - Hrvatskoj. Na drugom je mjestu Grčka, a slijede Južnoafrička Republika, Maldivi i Italija.

Hrvatskoj je pripala i naslovna fotografija na kojoj je Dubrovnik. Autor Shivani Vora u članku konstatira da Amerikanci planiraju putovati ovo ljeto više nego lanjsko, a Hrvatska se u članku svrstava među najsigurnije zemlje za odmor, što je trenutno jedan od najvažnijih čimbenika kod izbora turističke destinacije. U članku se citira i Josha Alexandera, savjetnika za putovanja njujorške putničke agencije Protravel International, čiji su brojni putnici već izabrali Hrvatsku za ljetovanje u 2017.

- Hrvatske plaže su fantastične, hrana je ukusna, a Hrvatska ima i zanimljivu kulturu i bogatu povijest. Što još poželjeti? - poručuje J.
Alexander.

Inače, nekim je američkim putničkim agencijama buking za Hrvatsku ove godine u porastu od 30 posto prema lani, a pojedinima čak i 50 posto.

Komentara 31

NE
Neonacionalist
17:46 13.06.2017.

Hrvatska je bogomdana zemlja , ne postoji zemlja na kugli zemaljskoj koja ima apsolutno sve na tako relativno malom prostoru , od slavonskih polja i zagorskih brega preko planina Gorskog Kotara i Like , bistrih rijeka i Plitvičkih jezera dodo predivne razvedene mediteranske obale i sve to u idealnom umjerenom klimatskom pojasu , ovo je zaista raj za stanovanje i trebalo bi nas biti barem 10 miljuna na ovom prostoru , nažalost imali smo tešku i krvavu povijest sa svim popratnim negativnim posljedicama koja nas je sputavala da na ovom komadicu zemaljskog raja formiramo i ekonomsko blagostanje iako se zapravo i ne živi tako loše ali moglo bi svakako bolje , nadam se da ćemo u budućnosti imati dugo razdoblje mira i stabilnosti koje će nam donjeti i to jer to je ipak glavni preduvjet.

MO
mobitel20
17:22 13.06.2017.

Ljepote Hrvatske, svjetskog bisera, i nasih ljudi prepoznaju i priznaju svi osim profesionalnih jugonacionalistickih trolera i domacih frustriranih sljedbenika Ace Kare... Hehehe, moja sucut, patite.

ČA
čarapan
17:41 13.06.2017.

Hrvatska obala je bogom dana i toliko velika da ima mesta od 10€ krevet do luksuza kojeg neces naci ni u vestackom Dubaiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije