Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hladnjaci koji se savršeno uklapaju u svaki interijer

Samsung RB7300T hladnjaci
Foto: Samsung
1/3
24.11.2020.
u 11:08

Samsung RB7300T serija hladnjaka oduševljava svojim besprijekornim dizajnom, tehnologijama hlađenja i dostupnim prostorom

Svi se možemo složiti da svakog uspješnog majstora zanata čini njegova kolekcija alata. Drugačije nije ni u kuhinji kada pripremamo ukusne obroke kako bi izmamili osmijeh našim najmilijima. Kuhinja je i važan dio interijera koji reflektira naš osobni stil kako bi maksimalno uživali prilikom pripreme kulinarskih remek-djela.

Glavni asistent svakog pravog kuhara je upravo dobar hladnjak, koji osim što treba pružiti prostor za svaku namirnicu, mora ih očuvati uvijek svježima. Ipak, veliki hladnjaci i njihov dizajn ponekad se teško uklapaju u našu idealnu kuhinju, a u njihovom šarolikom izboru nije se uvijek lako snaći. Zato će svakog kućnog majstora kuhanja oduševiti nova Samsung RB7300T serija hladnjaka.

Foto: Samsung

Standardni dizajn ove serije hladnjaka od 600 mm će se lako stopiti u dizajn svake kuhinje, bez obzira na vaš osobni stil. Kada krenete stavljati namirnice u jedan od Samsung RB7300T uređaja, sigurno će vas začuditi kako to da u ovaj hladnjak stane toliko stvari, a svojom veličinom ne dominira u kuhinji. Razlog je posebna SpaceMax™ tehnologija za izolaciju koja omogućava da su stranice hladnjaka puno tanje, zbog čega hladnjak ima prostor od čak 385 litara. Zvuči nevjerojatno, zar ne?

Ako vam je svježina namirnica iznimno bitna, uz Samsung RB7300T brige o tome koliko dugo neka namirnica smije stajati u hladnjaku samo su stvar prošlosti. Hladnjak uvijek ravnomjerno hladi sve što je spremljeno putem All Around Cooling i Metal Cooling tehnologije. Uz pomoć Optimal Fresh+ tehnologije, na jednostavan način moguće je podijeliti ladice u dvije zone koje će hladiti na različitim temperaturama. Tako je hladnija lijeva strana odlična za čuvanje mesa i ribe dvostruko dulje nego inače, dok je desna strana izvrsna za voće i povrće. Nema potrebe za dodatnim uređajima i stvaranjem nereda u kuhinji, jer sve što trebate je izvući namirnicu za koju možete biti sigurni da je svježa za pripremu najukusnijih obroka.

Foto: Samsung

Isto tako, svi kuhari znaju kako je lijepo vidjeti goste koji uživaju u obroku koji je pripremljen s posebnom pažnjom. Kada su siti, impresionirajte ih i čašom vina super očuvane kvalitete zahvaljujući posebnim policama unutar hladnjaka. U unutrašnjosti hladnjaka nalazi se i digitalni zaslon s kojim lako možete pratiti i namještati postavke hlađenja prema vlastitim preferencijama u samo nekoliko dodira.

Samsung RB7300T hladnjaci idealni su članovi kućanstva i pomoćnici svakog kulinarskog majstora.

Ako se odlučite za određeni model hladnjaka kupljenog do 31. 12. 2020. moguće je ostvariti i 5 godina jamstva. Za više informacija posjetite www.samsung.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije